ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η πρόκριση φέρνει παίκτη από το "πάνω ράφι"

Ολυμπιακός: Η πρόκριση φέρνει παίκτη από το "πάνω ράφι"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το υποσχέθηκε ότι αν βρεθεί ένας ή δύο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του (ή τους).

Η χειμερινή περίοδος κρύβει ένα σωρό "παγίδες". Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτη ή παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο όχι τον Ολυμπιακό, αλλά οποιαδήποτε ομάδα. Θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρεις έναν ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως να είναι και βασικός στον σύλλογο από τον οποίο θα τον αποκτήσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως είναι αποφασισμένος να φέρει έναν παίκτη από το "πάνω ράφι". To υποσχέθηκε άλλωστε και μετά το τέλος του ματς με την Μίλαν: " Αν μπορούμε να βρούμε έναν παίκτη ή δύο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, θα το κοιτάξουμε σοβαρά", είπε χαρακτηριστικά...

Γνωρίζοντας κάποιος τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ, θα μπορούσε να πει ορθά - κοφτά ότι ο Μαρινάκης θα πάρει τουλάχιστον έναν παίκτη! Έναν επιθετικό σε πρώτη φάση, καθώς είναι κάτι που έχει συζητηθεί με τον Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκει σύμφωνες όλες τις πλευρές για να συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στον Γενάρη.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί όπως του Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα ή του Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς είναι αυτά που "παίζουν". Εξετάζουν φυσικά και άλλες περιπτώσεις που τα ονόματά τους δεν έχουν κυκλοφορήσει και είναι από το "πάνω ράφι".

Το σημαντικό "όπλο" του Ολυμπιακού στις συζητήσεις του με τους διάφορους μεταγραφικούς στόχους θα είναι και το... DVD από τον θρίαμβο επί της Μίλαν!

Όσο για τον δεύτερο παίκτη που μπορεί να γίνει κάτοικος Πειραιά; Το μυαλό όλων πάει σε απόκτηση εξτρέμ... Έχουμε όμως καιρό έως τότε για να συζητήσουμε το οτιδήποτε. Μέχρι και την Πρωτοχρονιά το ρεπορτάζ θα μονοπωλήσει η κίνηση των "ερυθρολεύκων" για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός: Τα 11 μεγαθήρια που "προσκύνησαν" στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1: Μόνο αυτή η ομάδα
Ολυμπιακός - Μίλαν: Το φανταστικό κορεό "La Casa de Papel" μέσα από 15 photos
From legend to legend το θρυλικό ερυθρόλευκο σχέδιο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ