ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πιο απαιτητική άνοιξη της ιστορίας του

Ολυμπιακός: Η πιο απαιτητική άνοιξη της ιστορίας του

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση στο Emirates και πέρασε στους "16" του Europa League, αλλά πλέον τον περιμένει η πιο απαιτητική άνοιξη της ιστορίας του, με επτά παιχνίδια σε διάστημα 22 ημερών.

Ο Ολυμπιακός με παλικαρίσια εμφάνιση πέταξε εκτός Ευρώπης την Άρσεναλ, μια από τις σπουδαιότερες ομάδα της Αγγλίας. Νίκη 1-2 στην παράταση του Emirates και πρόκριση στους "16" του Europa League για τους "ερυθρόλευκους". Πρεστίζ, χρήματα, ιστορικές στιγμές, αλλά και ένα πρόγραμμα φωτιά να ακολουθεί.

Ο Μάρτης θα είναι... γδάρτης για την ομάδα του Μαρτίνς, που καλείται να δώσει επτά παιχνίδια μέσα στον μήνα αυτόν. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Κυριακή (1/3) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League.

Τρεις μέρες μετά, την Τετάρτη (4/3, 21.30), θα διεξαχθεί στην Τούμπα ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη αγωνιστική των playoffs είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 7-8-9 Μαρτίου. Λογικά ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στη μίνι διαδικασία την Κυριακή 7 Μαρτίου. Και ασφαλώς κάθε αντίπαλος θα είναι αξιόμαχος, αφού οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και πιθανότατα ο ΟΦΗ, που έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα.

Στις 12 Μαρτίου θα ακολουθήσει η πρώτη αναμέτρηση με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League, στο Φάληρο. Τρεις μέρες μετά, στις 15 Μαρτίου, θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική των playoffs (η δεύτερη στροφή είναι προγραμματισμένη το τριήμερο 14-15-16/3). Στις 19 Μαρτίου έρχεται το δεύτερο ματς με τη Γουλβς στην Αγγλία. Και τρεις μέρες (22/3) μετά η τρίτη αγωνιστική των playoffs.

Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει επτά παιχνίδια μέσα σε διάστημα 22 ημερών. Σημειώνεται πως από 23 Μαρτίου μέχρι 4 Απριλίου υπάρχει διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Αυτός είναι Ολυμπιακός, είμαι τόσο υπερήφανος"
Το πανηγυρικό κλίμα στο αεροπλάνο του Ολυμπιακού πριν πετάξει για την Αθήνα
Γουλβς: Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού
Ο Ποντένσε ήθελε τον Ολυμπιακό αντίπαλο στον... τελικό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ