ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Όσιγεκ πήρε το 50% του Ιγκόρ Σίλβα με 500.000 ευρώ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Όσιγεκ απέκτησε το 50% του Ιγκόρ Σίλβα δίνοντας 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να κρατούν και αυτοί 50% του παίκτη σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Κροατία.

Μια μεταγραφή που πριν από λίγες μέρες φαινόταν πως δεν θα πραγματοποιηθεί, αυτή του Ιγκόρ Σίλβα από τον Ολυμπιακό στην Όσιγεκ τελικά την Τετάρτη (29/7) το μεσημέρι πήρε σάρκα και οστά και μάλιστα με επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς των Κροατών.

Το Sport24.gr ρώτησε στην Κροατία και έμαθε λεπτομέρειες γύρω από το πως βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και υπήρξε η τελική συμφωνία. Όπως γράφτηκε πριν από λίγες μέρες ο Ολυμπιακός αξίωνε 1 εκατομμύριο ευρώ για να πουλήσει τον Ιγκόρ Σίλβα. Ποσό που στην Όσιγεκ θεώρησαν αρκετά υψηλό. Οπότε έπρεπε να βρεθεί μια άλλη φόρμουλα για να κλείσει το "deal" και οι Κροάτες να διατηρήσουν στις τάξεις τους έναν ποδοσφαιριστή που πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με 27 παιχνίδια και ένα γκολ.

Οι πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν πως η Όσιγεκ συμφώνησε τελικά με τον Ολυμπιακό στην αγορά του 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου ποδοσφαιριστή έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ. Μια συνιδιοκτησία των δύο κλαμπ αλλά με τον ποδοσφαιριστή να ανήκει στους Κροάτες μέχρι το 2023.

Την ίδια ώρα με το νέο του συμβόλαιο ο 23χρονος Βραζιλιάνος όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες στο Sport24.gr αύξησε κατά πολύ και τις απολαβές του αφού πλέον θα αμείβεται με 200.000 ευρώ το χρόνο. Παράλληλα θα έχει την ευκαιρία την επόμενη χρονιά να αγωνιστεί και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα με την Όσιγεκ.

Τέλος όπως ανέφεραν οι Κροάτες στην επίσημη ανακοίνωση κιόλας για τη συμφωνία και το νέο συμβόλαιο του Ιγκόρ Σίλβα πρόθεση της ομάδας είναι να βοηθήσει τον Βραζιλιάνο να πάρει κροατικό διαβατήριο και να μπορέσει να παίξει στην Εθνική Κροατίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ