ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η νέα διάσταση που δίνουν οι Πορτογάλοι στο θέμα Γκασπάρ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του Γκασπάρ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ οι Πορτογάλοι δίνουν μια διαφορετική διάσταση στο θέμα, κάνοντας λόγο για νέο δανεισμό που επιδιώκουν οι "ερυθρόλευκοι".

Το Sport24.gr σας είχε παρουσιάσει προ ημερών πώς έχει το θέμα Γκασπάρ στον Ολυμπιακό. " Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει. Εμείς θα σεβαστούμε όλες τις οψιόν αγοράς στις οποίες έχουμε συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές που μας ανήκουν και έχουν δοθεί δανεικοί".

Αυτό μας είχε δηλώσει αξιωματούχος της Σπόρτινγκ, ομάδα στην οποία ανήκει ο Ανγκολέζος ακραίος αμυντικός. Ως γνωστόν οι ερυθρόλευκοι μπορούν να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιό του (κοντά στο 1 εκατ. ευρώ". Τώρα έρχεται η Record, η πορτογαλική εφημερίδα, να δώσει μια νέα, διαφορετική διάσταση στο θέμα της παραμονής, ή μη, του 27χρονου.

Αφού αναφέρεται ότι ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του Γκασπάρ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, σημειώνεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να πετύχουν νέο δανεισμό. Σε αυτό, όμως, σύμφωνα πάντα με τη Record, η Σπόρτινγκ δεν είναι θετική και συζητά μόνο την πώλησή του με την οψιόν που έχει συμφωνηθεί.

Φέτος ο Γκασπάρ έχει πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές, εκ των οποίων οκτώ στη Super League, τέσσερις στο Κύπελλο και δύο στο Europa League. Έχει συμβόλαιο στη Σπόρτινγκ μέχρι το 2023,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ