ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Μπέτις βλέπει τον Σα

Ολυμπιακός: Η Μπέτις βλέπει τον Σα
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο της ομάδας της Primera Division.

Τον προγραμματισμό της Μπέτις, αναλύει η ιστοσελίδα "estadiodeportivo.com" που καλύπτει το ρεπορτάζ της και από αυτό δεν λείπει το όνομα παίκτη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ζοσέ Σα, είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει την Μπέτις, που φαίνεται να έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, παραθέτουν όλα τα δεδομένα. Το πως ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την Πόρτο, το συμβόλαιο που έχει ως το 2023 και εκτιμούν πως μπορεί με ένα ποσό κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ να μετακομίσει στην Ισπανία.

Βέβαια, παρουσιάζουν και ως μειονέκτημα ότι η Μπέτις δεν θα παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν, ενώ δεν είναι και ο μόνος τερματοφύλακας που εξετάζουν. Στο στόχαστρό της, φέρεται να είναι και ο Ρουί Σίλβα, ο 26χρονος πορτιέρο της Γρανάδας.

Στην Μπέτις πάντως, τον Σα τον γνωρίζουν και από… πρώτο χέρι. Την περσινή σεζόν, για τους ομίλους του Europa League, ο Σα είχε παίξει στο ματς της Σεβίλλης, στις 29 Νοέμβρη 2018. Στην ήττα του Ολυμπιακού με 1-0, είχε κάνει εντυπωσιακό ματς, πραγματοποιώντας σωρεία αποκρούσεων. Μεταξύ αυτών και ένα πέναλτι του Λεόν στο 17’ τότε, με την επέμβασή του να είναι και η καλύτερη της αγωνιστικής στο σάιτ της UEFA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ