ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η "Litoral" αποκαλύπτει συμφωνία με τη Σάντα Φε για τον Σολδάνο

Ολυμπιακός: Η "Litoral" αποκαλύπτει συμφωνία με τη Σάντα Φε για τον Σολδάνο

Στην Αργεντινή θεωρούν αναπόφευκτη την πώληση του Φράνκο Σολδάνο από την Ουνιόν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η προσπάθεια της αργεντίνικης ομάδας για περισσότερα χρήματα έπεσε στο κενό κι ότι ο 24χρονος φορ ταξιδεύει τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για ιατρικά.

Στο κενό έπεσε σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής η προσπάθεια του προέδρου της Ουνιόν, Λουίς Σπαν, ν' αξιώσει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό (δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έγερση ξαφνικών απαιτήσεων ύψους 300.000 ευρώ). Σύμφωνα με τη "Litoral" ο Φράνκο Σολδάνο θα πωληθεί στην ομάδα του Πειραιά, καθώς και η "Τάτε" (παρατσούκλι της ομάδας από το Σάντα Φε) δεν έχει άλλα περιθώρια ελιγμών.

Το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και ο 24χρονος φορ από την αρχή του νέου έτους (1/1/2019) μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της επιλογής του για την επόμενη σεζόν, χωρίς η Ουνιόν να λάβει χρήματα.

Σύμφωνα με τη σελίδα της "χώρας του τάνγκο", η Ουνιόν θα λάβει 1.000.000 ευρώ καθαρά για το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ προβλέπεται 20% από ενδεχόμενη μελλοντική πώληση του Σολδάνο σε άλλη ομάδα.

Παράλληλα, εάν Νοτιοαμερικανός αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης σεζόν (2019-2020), μερικά χρήματα (αδιευκρίνιστο ποσό) θα μπουν στα ταμεία της Ουνιόν ως μπόνους. Μάλιστα, στην πατρίδα του 24χρονου φορ θεωρούν ότι θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες μαζί με τον ατζέντη του, Ερνάν Ρουμπιόλα, στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων".

Ήδη η ομάδα από το Σάντα Φε ψάχνει αντικαταστάτη του. Ο Ουάλτερ Μπόου και ο Μαξιμιλιάνο Πάμπλο Κουάδρα είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Σολδάνο φέρεται ν' απέρριψε την προτάσεις που είχε από τις μεξικανικές ομάδες, Πατσούκα και Λεόν, για να συνεχίσει στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ