ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ξεχωριστή κίνηση Μαρτίνς και Καρεμπέ με τον Σάββα Θεοδωρίδη

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Η ξεχωριστή κίνηση από τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κριστιάν Καρεμπέ προς τον Σάββα Θεοδωρίδη, τη στιγμή που το τρόπαιο του πρωταθλητή σηκωνόταν στον ουρανό.

Είναι κάποιες στιγμές που ακόμη και ο φακός δεν μπορεί να αποτυπώσει. Το βράδυ της Κυριακής, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ήταν συγκινητική η στιγμή με τον Σάββα Θεοδωρίδη να είναι δίπλα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του αφιέρωσε το 45ο πρωτάθλημα του συλλόγου στην ιστορία του. Ο Σάββας ήθελε να είναι εκεί, παρότι η κατάστασή του δεν είναι καλή.

Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά ήθελε να είναι στη φιέστα αυτή. Έμεινε και στην απονομή, εκεί με την ομάδα, να δει το τρόπαιο να σηκώνεται στον ουρανό. Να χαρεί αυτή τη στιγμή. Μια ακόμη μεγάλη του στιγμή με τον Ολυμπιακό. Έζησε αρκετές ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Πολλές ως παράγοντάς του, από διάφορα πόστα.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα, είχαμε και μια ξεχωριστή κίνηση από τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Όταν οι πανηγυρισμοί άρχισαν να… ξεφεύγουν και οι παίκτες να γίνονται ένα, Μαρτίνς και Καρεμπέ πήραν τον Σάββα Θεοδωρίδη στην άκρη της εξέδρας. Δεν τον βαστούσαν τα πόδια του, ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, αλλά και συγκινημένος.

Τόσο, όμως, ο Μαρτίνς όσο και ο Καρεμπέ, ήταν εκεί για να του δείξουν ακόμη κι εκείνες τις στιγμές το ενδιαφέρον τους. Να τον βάλουν να καθίσει, μέχρι να φύγει σιγά-σιγά από τον αγωνιστικό χώρο για την οικεία του, ώστε να ξεκουραστεί. Ήταν δύσκολες, αλλά συνάμα όμορφες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Αξίζει, όμως, να σταθούμε στην κίνηση των Μαρτίνς και Καρεμπέ. Θα μπορούσαν να μείνουν εκεί, με την ομάδα, να μη χάσουν στιγμή από τους πανηγυρισμούς. Έπραξαν, όμως, το σωστό. Έδειξαν τον απόλυτο σεβασμό σε έναν άνθρωπο που δοκιμάζεται πολύ. Μια κίνηση που έγινε αντιληπτή από λίγους, αλλά αξίζει να αναφέρουμε… Δεν είναι τα πάντα άλλωστε μια απονομή, ένα γκολ, μία νίκη. Υπάρχουν στιγμές πολύ πιο έντονες και συγκινησιακά… Όπως αυτή με τον Σάββα Θεοδωρίδη στο Καραϊσκάκη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βλέπει μόνο μπροστά
Μια κούπα γεμάτη ρεκόρ με υπογραφή Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Συγκίνηση με Σάββα Θεοδωρίδη στη φιέστα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ