ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η κριτική των "ερυθρόλευκων" στο ματς με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ολυμπιακός, Τοροσίδης, Φορτούνης, Γκιλιέρμε (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής και το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός αποδίδοντας εκπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ έφτασε σε μια εμφατική νίκη με 4-1 και το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των "ερυθρόλευκων" που είχαν ως κορυφαίο τον Κώστα Φορτούνη.

ΣΑ: Είχε την κακή εκτίμηση στο γκολ του Πόνσε, έσωσε δύο φορές τον Ολυμπιακό από το 0-2 σε διαδοχικά σουτ του Μάνταλου και το δεύτερο ημίχρονο το πέρασε περισσότερο ως θεατής. Είχε τις καλές και τις κακές του στιγμές ο Πορτογάλος.

ΜΕΡΙΑ: Δεν μπορούσε να βοηθήσει επιθετικά όσο θα ήθελε ο Μαρτίνς και στο πρώτο ημίχρονο που χρησιμοποιήθηκε, έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά η απόδοσή του είχε ταβάνι. Ήταν λογικό να τον περάσει στο β' μέρος στο κέντρο της άμυνας αντί του πολύ κακού Βούκοβιτς, προσφέροντας περισσότερα στη φυσική του θέση.

ΣΙΣΕ: Στο πρώτο ημίχρονο παρασύρθηκε από τη γενικότερη κακή εικόνα των “ερυθρολεύκων”. Στο δεύτερο μέρος μεταμορφώθηκε όπως φυσικά και όλος ο Ολυμπιακός. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες με τον Πόνσε.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Έκανε την γκάφα στο πρώτο γκολ δίνοντας ουσιαστία πάσα στον Κλωναρίδη. Λίγο έλειψε να το επαναλάβει προς τα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου και η αντικατάστασή του ήταν επιβεβλημένη. Ακόμα και πριν από τη λήξη του πρώτου 45λέπτου να τον άλλαζε ο Μαρτίνς, κανείς δεν θα απορούσε με την απόφασή του. Με λίγα λόγια απογοητευτικός.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε και ο νεαρός αριστερός μπακ, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Βοήθησε πολύ μεταξύ άλλων και επιθετικά, προκαλώντας πονοκεφάλους στον Γκάλο, ενώ στάθηκε και καλύτερα ανασταλτικά.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Δεν ήταν ο Γκιλιέρμε που ξέραμε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε στον προπονητή του ότι ορθώς έπραξε και τον ξεκίνησε βασικό για τρίτο σερί ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας.

ΚΑΜΑΡΑ: Ήταν ο άνθρωπος που από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Με το που έβαλε το γκολ, πήρε τα πάνω του και έκανε ό,τι ήθελε με αντιπάλους τους Άλεφ και Σιμόες.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ήταν εντυπωσιακός ο Κώστας, ο οποίος δεν χαμπάριασε από τον τραυματισμό του, έπαιξε και έδωσε παράσταση στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι μόνο για τα δύο γκολ του (στο πρώτο δεν σταματιόταν με τίποτα), αλλά για την ώθηση που έδωσε στην ομάδα του με την ενέργεια που έβγαλε στο χορτάρι.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο Μπακάκης θα βλέπει εφιάλτες με τον Πορτογάλο. Ήταν... άλλο πράγμα στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτογάλος, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησαν αρκετές προσπάθειες για γκολ. Από δική του ασίστ άλλωστε “κλείδωσε” το ματς στο 3-1 του Χασάν.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ίσως παρασύρθηκε απ' τη γενικότερη τραγική εικόνα του ασύνδετου Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Η αντικατάστασή του ήταν απολύτως λογική.

ΧΑΣΑΝ: Για δεύτερο σερί ματς σκόραρε και κυρίως αυτό που ενθουσιάζει τον Μαρτίνς είναι ότι τα δίνει όλα, κάνει και τους... αθλητικούς τσαμπουκάδες του με τους αντιπάλους του. Είναι με λίγα λόγια μαχητικός.

ΛΑΖΑΡΟΣ: Έπαιξε για 22 λεπτά και αποχώρησε τραυματίας. Ίσως το μελανό σημείο του ματς ο τραυματισμός του. Με την όρεξη και την ορμή που βγήκε από τα αποδυτήρια πάντως με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο, “έφτιαξε” και τους συμπαίκτες του.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Παίκτης – κλειδί για την ανατροπή. Δεν ήταν μόνο η μπαλιά του στον Ποντένσε στη φάση του 3-1. Έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό με την τρέλα του, την εμπειρία του, την ποιότητά του και το πάθος του. Δεν περνούσε τίποτα από την πλευρά του.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε στο τελευταίο 25λεπτο αντί του Λάζαρου, πέρασε στα “φτερά” και έδωσε και εκείνος αρκετές βοήθειες στην πίεση που ασκούσε ο Ολυμπιακός για να φέρει τούμπα το ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ