ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ιστορία της μάσκας

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πώς το Casa de Papel "χώθηκε" στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και ποιος ήταν ο... ένοχος.

Είναι κάτι περισσότερο από μόδα και η αλήθεια είναι, πως πρόκειται για ιδιαίτερα επιτυχημένη. Οι ισπανοί ξεπέρασαν και τους Αμερικανούς αλλά και τους Τούρκους (είχαν ισχυρό ποσοστό τηλεθέασης στις νοικοκυρές είναι αλήθεια) με μια παρέα κοκκινοφορεμένων ληστών που τα έβαλαν με όλους και με όλα. Το Casa de Papel χτύπησε ξανά και αυτό έλαβε χώρα την Παρασκευή στις 10 το πρωί στην πλατφόρμα του Netflix και ο τέταρτος κύκλος της σειράς "φαινόμενο" χτύπησε "κόκκινο".

Μαζί με το νέο κύκλο ωστόσο ανέβηκε και ένα ντοκιμαντέρ για το δημοφιλέστατο σήριαλ, που εξηγεί τον λόγο που ο κόσμος το έχει αγαπήσει. Όλοι οι πρωταγωνιστές μιλούν για αυτό, προσπαθώντας να "μεταφράσουν" και αυτοί με την σειρά τους την απογείωση της σειράς.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό μάλιστα, όπως ήδη γνωρίζετε, φιλοξενείται και ο Ολυμπιακός. Ειδικότερα, γίνεται αναφορά στο κορεό των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων που είχε εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη στο ιστορικό παιχνίδι με τη Μίλαν στις 14 Δεκεμβρίου 2018. Αυτό που δεν είναι γνωστό και μάλλον δεn το ξέρουν και οι ίδιοι οι Ισπανοί είναι ότι επειδή το ματς πήγε υπέροχα για τους Πειραιώτες, η σειρά τους έμεινε ολοζώντανη ολόκληρη τη νύχτα στον Πειραιά. Και όπως θα θυμάστε ή θα διαπιστώσατε η περίφημη μάσκα του Νταλί, μπήκε και μέσα στα αποδυτήρια.

Παντού υπάρχει ένας... ένοχος, το ίδιο έγινε και στις 14 του Δεκέμβρη, πριν από περίπου 15 μήνες. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έβαλε το quiz με πλάνα από το ντοκιμαντέρ της σειράς:

Καταλαβαίνετε βέβαια ότι για να το κάνει αυτό ο διεθνής άσος, είχε "λερωμένη τη φωλιά του".

Γιατί πολύ απλά, αυτός ήταν ο άνθρωπος πίσω από την μάσκα. Αυτός μετέφερε το σήριαλ στα αποδυτήρια. Πέρα από το κορεό, κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Θύρα 7, είχαν προμηθευτεί τις μάσκες των ληστών της σειράς. Όταν ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος κόντρα στους Ιταλούς, κάμποσοι έπσευσαν να πανηγυρίσουν με την αγαπημένη τους ομάδα. Ένας από αυτούς είχε μια τέτοια μάσκα στα χέρια.

Πρώτα αγκάλιασε τον Φορτούνη, του είπε τα "μπράβο", αλλά ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχασε την ευκαιρία: "Μου δίνεις τη μάσκα;". Με μεγάλη χαρά ο οπαδός έδωσε τη μάσκα και ο Φορτούνης μπήκε στα αποδυτήρια φορώντας τη! Ε, μετά κυκλοφόρησαν άπειρες φωτογραφίες, αν και ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη μέσω φωτογραφίας που έβαλε ως story για να δώσει και απάντηση στο κουίζ που είχε βάλει...

Ολυμπιακός: Η ιστορία της μάσκας

Συμπέρασμα δικό μας; Μάλλον, ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, που μπαίνει κόσμος στο γήπεδο και αντί να πάρουν οι φίλαθλοι, παίρνει κάτι ένας παίκτης! Δικαίωση της σειράς...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ