ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Γουλβς δίνει 30 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Γουλβς είναι έτοιμη να καταθέσει αν δεν έχει ήδη καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ποντένσε, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στον Sport24 Radio 103,3.

Ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 πως η πιάτσα των Agents υποστηρίζει πως η Γουλβς είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 30 (!) εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Σύμφψνα με τη λονδρέζικη πιάτσα των ατζέντηδων, ο Ζόρζε Μέντες που κινεί τα νήματα στην αγγλική ομάδα, έρχεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το deal για τον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η πρόταση είναι δεδομένη και μάλιστα υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Βρέντζου με τον γνωστό ατζέντη, ο οποίος "κρύβεται" πίσω από τη Γουλβς, έχοντας πολλούς πελάτες του στην ομάδα, όπως και τον προπονητη, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Είναι μια υπόθεση που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Μέντες και θα έχουμε άμεσες εξελίξεις. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Σπόρτινγκ Λισσαβωνας και ετοιμάζεται να τον πουλήσει με τα τετραπλάσια χρήματα.

Θα είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί για παίκτη που αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα και με τέτοια χρήματα δεν μπορεί με τίποτα να χαλάσει η μεταγραφή!

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ