ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Γαλατά επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με Μορ

Ολυμπιακός: Η Γαλατά επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με Μορ

Η Γαλατασαράι επιβεβαιώνει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένη διαπραγμάτευση με τον Εμρέ Μορ! Ο υποψήφιος αντί-Ποντένσε αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική Θέλτα.

Ο Ολυμπιακός τρέχει για να καλύψει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε ο οποίος αποχώρησε με μεταγραφή ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα στην Premier League για λογαριασμό της Γουλβς. Τις τελευταίες ώρες ένα από τα ονόματα που παίζει δυνατά ως αντικαταστάτης του βραχύσωμου Πορτογάλου είναι αυτό του 22χρονου winger, Εμρέ Μορ!

Όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στην εκπομπή "Το 10 το Κακό" στον Sport24 Radio 103,3, η Γαλατά δεν έχει πρόβλημα να διακοπεί ο δανεισμός του Μορ για τον οποίο έχει οψιόν αγοράς 8 εκατ. ευρώ από τους Ισπανούς, αλλά δεν θα την ενεργοποιήσει.

Ο Μορ είναι "αγωνιστικό αντίγραφο" του Ποντένσε και θεωρήθηκε πριν από λίγα χρόνια κορυφαίο wonderkid με την Ντόρτμουντ να δίνει 10 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Νόρτνζελαντ, αλλά μια παρεξήγηση του με τον τότε προπονητή της Τόμας Τούχελ, τον... έστειλε στην Θέλτα αντί 13 εκατ. ευρώ. Ο Μορ έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

HIGHLIGHTS ΕΜΡΕ ΜΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός: Παίρνει τον Καφού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ