ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ευχάριστη έκπληξη στον Αβραάμ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια τούρτα με μπάλα ποδοσφαίρου περίμενε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο μετά την προπόνηση της Τρίτης (3/12) στον Ολυμπιακό. Η έκπληξη που έκανε η οικογένεια και οι συμπαίκτες στον αρχηγό των "ερυθρόλευκων".

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η σημερινή για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε τα γενέθλιά του, συμπληρώνοντας τα 35 του χρόνια. Δέχθηκε τις ευχές και μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ στα social media, ωστόσο η ευχάριστη έκπληξη μετά το τέλος της προπόνησης, ήρθε από την οικογένειά του και τους συμπαίκτες του.

Η σύζυγός του Ιωάννα, με την κόρη τους, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Εκεί σε συνεννόηση με την ομάδα, έκαναν την έκπληξη στον Αβραάμ!

Μια τούρτα με μπάλα ποδοσφαίρου και ένα κερί πάνω, περίμενε τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Η κόρη του δίπλα του, τον βοήθησε να σβήσει το κερί, με τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» και συμπαίκτες του, να του εύχονται χρόνια πολλά και υγεία.

Από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια ο Αβραάμ, είδε τεχνικό επιτελείο και όλους τους υπάλληλους στο Ρέντη, να του εύχονται τα καλύτερα. Την τούρτα συνόδευε και μια φωτογραφία φετινή του Παπαδόπουλου με το περιβραχιόνιο στο χέρι και μήνυμα «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΒΡΑΑΜ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αβραάμ κατά διαιτησίας: "Τον Ολυμπιακό οφείλουν να τον σέβονται"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ