ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος του Τουρέ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιαγιά Τουρέ προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24 Radio 103,3.

Στον αέρα της εκπομπής "Το 10 το κακό", ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 Παντελής Διαμαντόπουλος, αποκάλυψε πως η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Τουρέ ολοκληρώνεται εντός της Τρίτης (11/12).

Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έλθει. Το απόγευμα, οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Ιβοριανό μέσο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιαγιά είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Γιαγιά θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν.

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν"

Ο 35χρονος μέσος πρόλαβε να κάνει μόλις 5 συμμετοχές (222') με τους ερυθρόλευκους, χωρίς ποτέ να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα.

Έτσι μετά την ευρωπαϊκή του παρουσία σε Μπέβερεν, Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ο Τουρέ ψάχνει την επόμενη επαγγελματική του περιπέτεια, που πιθανότατα θα βρει εκτός Γηραιάς Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ