ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Κράσνονταρ

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναμετράται στις 22.00 με την Κράσνονταρ, στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Champions League. Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε για την αναμέτρηση με τους Ρώσους στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πέδρο Μαρτίνς.

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αποψινή (22.00) αναμέτρηση με την Κράσνονταρ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Για πέμπτη φορά ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει την ίδια ενδεκάδα, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Με άλλα λόγια, στο τέρμα ο Ζοζέ Σα. Δεξιός μπακ ο Ομάρ, αριστερός ο Τσιμίκας και Σεμέδο - Μεριά στο κέντρο των μετόπισθεν. Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, ο Ποντένσε στο δεξί "φτερό", ο Μασούρας στο αριστερό και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο.

Στην αντίπερα όχθη η Κράσνονταρ θα παραταχθεί με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σαφόνοβ, δεξιά στη άμυνα ο Πετρόφ, αριστερά ο Ραμίρες και στόπερ οι Φιόλουσον και Σπάχιτς. Την τριάδα των χαφ θα απαρτίζουν οι Καμπόλοβ, Καμπέλα και Φιλένα και εκείνη της επίθεσης οι Βάντερσον, Ναμλί και Μπεργκ.

Συνοπτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο.

Κράσνονταρ (4-3-3): Σαφόνοβ, Πετρόφ, Φιόλουσον, Σπάχιτς, Ραμίρες, Καμπόλοβ, Καμπέλα, Φιλένα, Βάντερσον, Ναμλί και Μπεργκ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αλέν, Σουντανί, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Τοροσίδης, Σισέ, Ραντζέλοβιτς.

Εκτός από τη 18άδα έμειναν οι: Καραργύρης, Αβραάμ, Ανδρούτσος, Μπούνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το σερί του Μπεργκ και ο ρόλος του Σεμέδο
Λοντίγκιν: "Δίνω 60% πιθανότητες στην πρόκριση του Ολυμπιακού"
Ολυμπιακός: Να επενδύσει στα στημένα
Ολυμπιακός: Η Πόρτο αλλάζει την προσέγγιση
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ