ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Έμπολι ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Νικολάου

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÃÊÏË ÍÉÊÏËÁÏÕ (3-1) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÃÊÏË ÍÉÊÏËÁÏÕ (3-1) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Έμπολι ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς για την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου από τον Ολυμπιακό με τον Έλληνα αμυντικό να υπογράφει στους Ιταλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Τις τελευταίες μέρες του περασμένου Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός συμφωνούσε με την Έμπολι για την παραχώρηση του Δημήτρη Νικολάου ως δανεικό με τους Ιταλούς να έχουν οψιόν αγοράς του 21χρονου διεθνή αμυντικού η οποία σύμφωνα με πληροφορίες άγγιζε τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Νικολάου έπαιξε σε τέσσερα ματς με τη φανέλα της Έμπολι στο Καμπιονάτο, και τα τέσσερα ως βασικός κόντρα σε Αταλάντα, Σπαλ, Μπολόνια, Φιορεντίνα και ικανοποίησε τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου οι οποίοι και αποφάσισαν την ενεργοποίηση της οψιόν του νεαρού Έλληνα αμυντικού.

Την Κυριακή το απόγευμα η Έμπολι παρά το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα παίζει στη Β' Εθνική έκανε και επίσημα γνωστό πως κατέβαλε τη ρήτρα στον Ολυμπιακό και έκανε δικό της τον Νικολάου έως το καλοκαίρι του 2023 αφού ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον ιταλικό σύλλογο.

Η ανακοίνωση από πλευράς Ιταλών αναφέρει: " Η Έμπολι ανακοινώνει πως άσκησε το δικαίωμα αγοράς και έχει πλέον τα δικαιώματα του Δημήτρη Νικολάου από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας αμυντικός που έφτασε στην Έμπολι τον περασμένο Ιανουάριο έπαιξε σε τέσσερα ματς στη διάρκεια της σεζόν και πλέον θα ανήκει στην ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ