ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ελληνική καλημέρα του Ραφίνια

Bayern's Rafinha controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Rafinha controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ραφίνια έστειλε από το Instagram την πρώτη του καλημέρα στα ελληνικά και σε ερυθρόλευκη απόχρωση πριν επιβιβαστεί στην πτήση με προορισμό την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Κάτοικος Ελλάδας θα είναι από το Σάββατο και στο εξής ο Ραφίνια, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος έστειλε ήδη την πρώτη του καλημέρα στα ελληνικά. Μέσω story που ανέβασε στο Instagram ο πρώην μπακ των Φλαμένγκο και Μπάγερν πριν επιβιβαστεί στην πτήση με προορισμό το Ελ. Βενιζέλος (στις 16:00 η ώρα άφιξης) έστειλε μήνυμα στην ελληνική γλώσσα και σε ερυθρόλευκη απόχρωση όπως βλέπεται κι από τα emoji.

Ολυμπιακός: Η ελληνική καλημέρα του Ραφίνια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ