ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η εξήγηση του Φορτούνη για τη φάση του δεύτερου γκολ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Kώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, όπου υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως ο τέταρτος διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου έδωσε εντολή σε εκείνον και τον Ελ Καντουρί να μπουν στο γήπεδο. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, όπως είχε συμβεί και το 2016. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Φορτούνης, που πέρασε ως αλλαγή και πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και αναφέρθηκε στη φαση του δεύτερου γκολ της ομάδας που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως ο τέταρτος διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου έδωσε εντολή σε εκείνον και τον Ελ Καντουρί να μπουν στο γήπεδο και ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Παίξαμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος μας περίμενε στο μισό γήπεδο. Δυσκολευτήκαμε στη αρχή, μέχρι να βρούμε τα πατήματα στο γήπεδο. Όσο περνούσε η ώρα, δείχναμε ποιος είναι το αφεντικό μέσα στο γήπεδο. Δείχναμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Πάμε δίκαια στον τελικό και ελπίζω να κατακτήσουμε και το τρόπαιο".

Για το πού είναι ικανός να φτάσει ο φετινός Ολυμπιακός: "Είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Θέλαμε εξ αρχής να κατακτήσουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Δείχνουμε σε κάθε αγώνα ότι δεν έχουμε επηρεαστεί. Συνεχίζουμε από εκεί που ήμασταν. Χαιρόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά. Η ομάδα είναι μέσα και στους τρεις στόχους".

Για την εμφάνισή του: "Πέρασα μία δύσκολη περίοδο. Βρίσκω σιγά-σιγά τα πατήματά μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι να παίρνω παιχνίδια και είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί".

Για τη φάση του δεύτερου γκολ: "Την μπάλα την είχε το στόπερ του ΠΑΟΚ και εκείνη την στιγμή μας είπε (σ.σ. ο Παπαπέτρου) να μπούμε μέσα, εμένα και του Ελ Καντουρί. Οπότε, γίνεται η πάσα, την βλέπω εγώ και πάω και την κλέβω. Αυτό ήταν όλο. Δεν υπήρχε καμία αντικανονική φάση".

Δείτε σε video τις δηλώσεις του:

Θυμηθείτε τη φάση του 2-0:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0: Πρόκριση με το μυαλό του και το σπαθί του
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ πριν από το 2-0
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ