ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για το σπριντ του Σα

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για το σπριντ του Σα

Απόρησαν πολλοί μετά το 3-0 από τον Καφού κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν ο Σα έφυγε από την εστία του για να πανηγυρίσει μαζί με τον σκόρερ, όμως υπάρχει εξήγηση.

Ο αγώνας βρίσκεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καφού υποδέχεται την μπάλα, κοντρολάρει, "ζυγίζει" το σουτ και νικά τον Διούδη για να διαμορφώσει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0. Ο Ζοσέ Σα, φεύγει από την εστία του και τρέχει στην άλλη περιοχή, για να πανηγυρίσει μαζί με τον σκόρερ που επιστρέφει περπατώντας και μασώντας την τσίχλα του.

Πολλοί απόρησαν γιατί ο Σα ενήργησε έτσι, ειδικά όταν σε άλλα γκολ και μεγαλύτερης σημασίας παραμένει στην περιοχή του και πανηγυρίζει εκεί.

Προφανώς και ο λόγος, είναι ότι ο Καφού είναι ο κολλητός του στην Ελλάδα. Με τον ερχομό του από την Πολωνία, ο Καφού δέθηκε με τον Σα και κάνουν πολύ παρέα. Μάλιστα συνηθίζουν τις βόλτες στα νότια προάστια. Διατηρούν εξαιρετική σχέση οι δύο ποδοσφαιριστές και έτσι ο Σα θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε ο κολλητός του. Ήταν το πρώτο του με τον Ολυμπιακό άλλωστε Ο 27χρονος μέσος, πραγματοποίησε την τέταρτη συμμετοχή του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Είχε κάνει ντεμπούτο στις 4 Φεβρουαρίου με τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας και ακολούθησαν τρία ματς για το πρωτάθλημα, ως αλλαγή. Στο 4-0 με τον Πανιώνιο (15/2) μπήκε για 28 λεπτά, 38 έπαιξε στις 14/6 με τον Άρη και με τον Παναθηναϊκό, πέρασε στο ματς στο 61’ για να σκοράρει κιόλας.

Κάτι ακόμη… Επειδή υπήρξαν και διάφορα σχόλια επειδή ο Καφού δεν τρελάθηκε στο γκολ του, δεν υπάρχει οποιοδήποτε παράπονο από τον Μαρτίνς. Βλέπει άλλωστε πως η τριάδα στα χαφ με Γκιλιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη τα πηγαίνει περίφημα. Σκοπός του προπονητή του Ολυμπιακού άλλωστε και στη συνέχεια, είναι να του δίνει χρόνο συμμετοχής, ενδεχομένως και ως βασικός όταν το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και μαθηματικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ