ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για την εικόνα του Σεμέδο

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για την εικόνα του Σεμέδο

Ποια ήταν η εξήγηση για την εικόνα του Ρούμπεν Σεμέδο στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός; Το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν είχε την ίδια θετική παρουσία σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Προξένησε εντύπωση η εικόνα του Ρούμπεν Σεμέδο στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ( 1-1). Ως τώρα ο Πορτογάλος στόπερ, δεν είχε δώσει δικαιώματα. Κάθε άλλο. Ξεχώριζε, έκανε διαφορά και με το «καλημέρα» έδειξε να βγάζει τα λεφτά της μεταγραφής του.

Η εικόνα του απέναντι στον Παναθηναϊκό ξένισε. Από νωρίς, αρκετά λάθη. Λάθος μεταβιβάσεις και εκτιμήσεις φάσεων. Από μία τέτοια άλλωστε, ήρθε η κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο, υποπίπτει στο πέναλτι, πάνω στον Περέα. Ένα πέναλτι που ο Σα κράτησε το «μηδέν», όχι, όμως, και στη συνέχεια, στο δεύτερο. Ο Σεμέδο δεν έδειχνε καλά στο ΟΑΚΑ. Αυτή ήταν η πραγματικότητα, αυτό που έβλεπαν όλοι. Ποια ήταν η εξήγηση, όμως;

Που οφείλεται αυτή η εικόνα; Ο Πορτογάλος στόπερ, το Σάββατο δεν είχε μπορέσει να προπονηθεί κανονικά! Ένιωθε και κούραση, αλλά και κάποιες μικροενοχλήσεις. Θυμίζουμε πως είχε κάνει υπερπροσπάθεια (μαζί με ιατρικό τιμ, γυμναστή και ομάδα αποκατάστασης), για να προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στην Τότεναμ. Έκανε φοβερή εμφάνιση εκεί, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια και από τους Άγγλους!

Στο ΟΑΚΑ, είδαμε… άλλο παίκτη. Κι αυτό που φαίνεται τελικά, είναι πως ο Σεμέδο δεν ήταν 100% έτοιμος για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Γιατί αγωνίστηκε με… πίεση; Γιατί προφανώς και δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικά ο Μαρτίνς. Με τον Σισέ στο νοσοκομείο, μαζί του πλην του Σεμέδο, είχε τρεις ακόμη στόπερ. Ο Μεριά ήταν ο δεύτερος βασικός και στον πάγκο ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μπα.

Αβραάμ και Μπα, έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Αυτά «ζύγισε» ο Μαρτίνς και σε ένα τόσο σπουδαίο ματς, οδηγήθηκε στην απόφαση να κρατήσει στην εντεκάδα τον Σεμέδο με τον Μεριά. Σε ένα κακό βράδυ πάντως και για τους δύο στόπερ, που ως τώρα είχαν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Μέσω αυτών άλλωστε κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν στους ομίλους του Champions League.

Τη Δευτέρα το πρωί πάντως, ο Σεμέδο ενημερώθηκε για την κλήση του Φερνάντο Σάντος στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας. Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στη διακοπή του Σεπτεμβρίου, αλλά τότε ο Σεμέδο είχε προχωρήσει στην αρθροσκόπηση στο γόνατό του και δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί με την αποστολή των Πορτογάλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξανά στην εθνική Πορτογαλίας Σα, Σεμέδο και Ποντένσε
Έχασε μεγάλη ευκαιρία να "χτίσει" διαφορά
Τσιμίκας: "Ο Παναθηναϊκός έδειξε στο τέλος ότι το θέλει περισσότερο"
Γκερέρο: "Δεν φταίει η κούραση, κάναμε λάθη που δεν συνηθίζουμε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ