ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η δύσκολη και ξεχωριστή βραδιά του Ομάρ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί το βράδυ της 1ης Ιουλίου, δεν ήταν και το πιο εύκολο. Κάθε άλλο, είχε στιγμές συγκίνησης, με τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού να μην το κρύβει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε στον πάγκο τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, αλλά στο ημίχρονο του ζήτησε να περάσει στο ματς. Για μια ακόμη φορά εξαιρετικός, βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό να ανέβει από τα δεξιά και τελικά πανηγύρισε μια ακόμη νίκη.

Μια νίκη που έδωσε στην ομάδα και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ δικαιωθεί στο CAS για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του και με τον Κώστα Φορτούνη έδειχναν τα τέσσερα δάχτυλά τους, για τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον ΟΦΗ, οι Τούρκοι παρέπεμπαν σε συμφωνία του Ομάρ με την Γαλατά. Το συμβόλαιό του λήγει, έχει επεκταθεί ως το τέλος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και συμφωνία με τους Πειραιώτες δεν υπάρχει. Ο ίδιος βέβαια, δεν έλεγε το παραμικρό. Περί συμφωνίας με τους Τούρκους της Γαλατά.

Απλά, σε πολλούς φάνηκε… κάπως, η συγκίνησή του. Ο Ομάρ μετά το τέλος των πανηγυρισμών, είχε βουρκώσει. Σαν ένα ξέσπασμα; Ποιος ξέρει… Επίσης έκανε και μία κίνηση που έκανε εντύπωση σε πολλούς. Επέστρεψε από τα αποδυτήρια φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και πήγε στο προπονητικό τιμ.

Στον Μαρτίνς και στους συνεργάτες του. Φώναξε τους φωτογράφους, για να του δώσουν ένα τέτοιο στιγμιότυπο. Υποθέσεις θα μπορούσαν να κάνουν πολλοί. Πως είναι μια στιγμή που θέλει να κρατήσει, καθώς σύμφωνα με τους Τούρκους δεν θα συνεργάζονται του χρόνου. Από την άλλη, ο Ομάρ είναι κάτι που συνηθίζει, το έχει κάνει και με τους παλιότερους προπονητές του, ακόμη και όταν ήταν δεσμευμένος με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Άρα, καλό είναι να αποφευχθούν τέτοιοι συνειρμοί.

Η βραδιά έκλεισε με τον Ομάρ να αποχωρεί συγκινημένος από το Καραϊσκάκη. Είναι ένα πρωτάθλημα που ήθελε πολύ, μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών, η ομάδα να επιστρέφει στην κορυφή. Άλλωστε δεν ήταν όποιος και όποιος.

Στα περισσότερα ματς της σεζόν φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το τίμησε για τα καλά. Θα είναι άλλωστε αυτός που θα σηκώσει το 45 πρωτάθλημα, μαζί με τους άλλους αρχηγούς των ερυθρολεύκων και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποτελέσματα Poll: Πέδρο Μαρτίνς, ο κορυφαίος
Ολυμπιακός: Το μυστικό της επιτυχίας

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ