ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ατάκα του Σωκράτη που έκανε κλικ στον Πειραιά

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΡΣΕΝΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΡΣΕΝΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η δήλωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ότι η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα έκανε κλικ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συζητήθηκε στο Ρέντη και όχι μόνο.

Θα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ (22:00). Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλου, επιστρέφει στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί ως αντίπαλος των «ερυθρολεύκων». Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις άλλωστε με τους Έλληνες του Ολυμπιακού και υπάρχει επαφή.

Ο Παπασταθόπουλος ήταν ο παίκτης που μίλησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Άρσεναλ, για το σημερινό ματς. Εννοείται πως έχει δώσει πολλές πληροφορίες στον προπονητή του, Μικέλ Αρτέτα, που το επιβεβαίωσε άλλωστε.

Είπε, όμως, μια ατάκα που έκανε «κλικ» στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Και συζητήθηκε και στο Ρέντη και όχι μόνο. « Αγωνιζόμαστε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή...», είπε ο 31χρονος στόπερ της Άρσεναλ. Μια ατάκα που άρεσε σε πολλούς. Όχι γιατί στον Ολυμπιακό ψάχνουν την επιβεβαίωση. Έχει σημασία, όμως, αυτή την κουβέντα να τη λέει ένας διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται μάλιστα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Επίσης, μιλάμε για ένα παιδί που έπαιξε στην ΑΕΚ. Που θα μπορούσε να διστάσει να καταγράψει αυτό που βλέπει, για ευνόητους λόγους. Αυτό που πιστεύει. Συζητήθηκε η κουβέντα του και από τους παίκτες στο Ρέντη, αλλά απόψε, ο Ολυμπιακός καλείται να κάμψει το εμπόδιο του Παπασταθόπουλου και της Άρσεναλ, για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Φαν Πέρσι προβλέπει νίκη της Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ολυμπιακός: Κρύβει άσο και έκπληξη ο Μαρτίνς
Αρτέτα: "Έχω δει πολύ τον Ολυμπιακό, θα είναι συγκεντρωμένος στη νίκη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ