ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των πλέι οφ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για ΠΑΟΚ. Εκτός ο Μορ από τους 22 που επέλεξε ο Πορτογάλος.

Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των Play Off της Super League.

Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Πορτογάλο να παίρνει μαζί του 22 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο θα μείνουν εκτός την Κυριακή καθώς στον πάγκο επιτρέπονται μέχρι και 9 αναπληρωματικοί πλέον.

Από την 22άδα του Μαρτίνς, απουσιάζουν οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Σουντανί, ενώ εκτός των πλάνων του προπονητή για τον αγώνα της Τούμπας είναι ο Μπρούνο και ένα εκ των χειμερινών μεταγραφικών αποκτημάτων, ο Εμρέ Μορ.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

να υπάρχουν απαιτήσεις από τον Τρικαλινό.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ