ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την πρώτη μάχη με τη Βικτόρια Πλζεν

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την αποστολή του για την εκτός έδρας μάχη με τη Βικτόρια Πλζεν (23/7, 20:00) για τον 2ο προκριματικό του Champions League. Οι εκλεκτοί του Πέδρο Μαρτίνς και τα πλάνα ενδεκάδας.

Με 22 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στην Τσεχία για την εκτός έδρας μάχη με τη Βικτόρια Πλζεν (23/7, 20:00) για τον 2ο προκριματικό του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα έχει μαζί του στον αγώνα με τους Τσέχους, όπου στόχος δεν είναι άλλος από ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο Φάληρο.

Μετά το φινάλε της πρωινής προπόνησης, ο Πορτογάλος προπονητής γνωστοποίησε τους εκλεκτούς του και είναι οι εξής: Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Σισέ και Μεριά λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ ο Σουντανί είναι ακόμα ανέτοιμος, γι' αυτό και δεν είναι στη λίστα που δήλωσε για τα δυο αυτά ματς. Τα ονόματά τους προστίθενται σε αυτά των Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλου, Βούκοβιτς, Γ. Μασούρα, Σολδάνο, Μάρκοβιτς και Κάιπερς. Πάντως, έχει δικαίωμα δυο αλλαγών ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/7).

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος, πριν από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ στο Φάληρο (3-0), είχε γράψει ποιους έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα με τους Τσέχους.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζοζέ Σα κι εδώ δεν υπάρχουν απορίες, όπως δεν υπάρχουν και για το δεξί άκρο της άμυνας με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να έχει καπαρωμένη τη θέση. Στο αριστερό άκρο Κούτρης και Τσιμίκας τρέχουν μαζί, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάρει φανέλα βασικού ο δεύτερος, κάτι που συνέβη και στα περσινά προκριματικά με Λουκέρνη και Μπέρνλι.

Όσο για τον παρτενέρ του Σεμέδο, ο Βούκοβιτς είναι τραυματίας, ο Μεριά θα γυρίσει στις 18 του μήνα, ο Σισέ στις 20 και ο κλήρος πέφτει στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ως πολύ πιο έμπειρο από τον Ουσεϊνού Μπα. Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Γκιλιέρμε - Μπουχαλάκη δεν αλλάζει, παρά την επιστροφή του Καμαρά, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο. Μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού ο Βαλμπουενά, με τον Μασούρα αριστερά και τον Ποντένσε δεξιά, ενώ στην επίθεση πρώτη επιλογή είναι ο Γκερέρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ