ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η απορία του Χασάν για το γκολ - οφσάιντ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχμέντ Χασάν σημείωσε γκολ κόντρα στην Ξάνθη, το οποίο όμως ακυρώθηκε εσφαλμένα, καθώς θεωρήθηκε ότι ο Μασούρας που του έκανε πάσα ήταν οφσάιντ. Η απορία του Αιγύπτιου φορ του Ολυμπιακού μέσω instagram.

Ο Αχμέντ Χασάν θα μπορούσε να σημειώσει το δέκατο γκολ του στη Super League το βράδυ της Κυριακής (14/4), στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη που έληξε με 4-0 υπέρ των "ερυθρόλευκων". Δεν τα κατάφερε όμως. Στο 81ο λεπτό ο Αιγύπτιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από πάσα του Μασούρα, ο οποίος ωστόσο καταλογίστηκε εσφαλμένα σε θέση οφσάιντ από τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας).

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, ο Χασάν εξέφρασε την απορία του για την απόφαση των διαιτητών. Μέσω instagram ο 26χρονος επιθετικός ανέβασε το σχετικό video, αλλά και μία φωτογραφία με τη γραμμή, που δείχνει ότι πράγματι ο συμπαίκτης του καλυπτόταν ξεκάθαρα. Συνόδευσε την εικόνα με την εξής απορία: "Offside??|".

Ο Αχμέντ Χασάν, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Μπράγκα, έχει σημειώσει εννέα γκολ στη Super League, δύο στο Κύπελλο και δύο στην Ευρώπη. Δείτε τα δύο post του υψηλόσωμου στράικερ:

Ολυμπιακός: Η απορία του Χασάν για το γκολ - οφσάιντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Κονσέρτο για πολυβόλα
Ολυμπιακός: Σκηνικό φιέστας στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης"
Το πλατύ χαμόγελο του Αβραάμ και η αποθέωση (VIDEO)
Ολυμπιακός: Πρωταθλητής στα εισιτήρια
Ολυμπιακός: Η εξήγηση για Σολδάνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ