ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η 11άδα του Μαρτίνς για το πρώτο ματς με Πλζεν

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγες ώρες πριν από το φιλικό – πρόβα με τη Νότιγχαμ το Sport24.gr αποκαλύπτει την ενδεκάδα που έχει καταλήξει ο Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο ματς με την Πλζεν στην Τσεχία.

Την ώρα που τουλάχιστον δύο μεταγραφικές υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, του Αλγερινού μεσοεπιθετικού Μπενζιά και του Ουκρανού κίπερ Μπούσκαν, οι "ερυθρόλευκοι" προετοιμάζονται για την αποψινή φιλική αναμέτρηση – πρόβα με αντίπαλο τη Νότιγχαμ, στη διάρκεια της οποίας θα εγκαινιαστεί και η νέα εμφάνιση.

Είναι δεδομένο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει και το αποψινό ματς ( 21.30) για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ωστόσο, ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Πλζεν στην Τσεχία στο πλαίσιο του β' προκριματικού του Champions League έχει καταλήξει στα πλάνα του.

Μπορεί να μας χωρίζει ακόμη μία εβδομάδα έως το πρώτο επίσημο και ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει "κλειδώσει" τις επιλογές στο μυαλό του και δύσκολα θα τις αλλάξει. Σε κάποιες θέσεις, μάλιστα, οι επιλογές μπορούν να θεωρηθούν και μίνι εκπλήξεις, υπό την έννοια πως δεν θα παραμείνουν για αρκετό ακόμη καιρό ως βασικές στο πλάνο.

Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η τεχνική ηγεσία θα πάει στα σίγουρα. Θα εμπιστευθεί δηλαδή πολλούς από τους παίκτες που άνηκαν και πέρυσι στο ρόστερ, ξέρουν καλά και τους ρόλους και τις απαιτήσεις. Νέα πρόσωπα θα είναι μόνο δύο. Ο Ρούμπεν Σεμέδο ως ένας από τους δύο στόπερ και ο Ματιέ Βαλμπουενά που θα αναλάβει το ρόλο του τραυματία Κώστα Φορτούνη.

Ο ΣΕΜΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζοζέ Σα κι εδώ δεν υπάρχουν απορίες, όπως δεν υπάρχουν και για το δεξί άκρο της άμυνας με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να έχει καπαρωμένη τη θέση. Στο αριστερό άκρο Κούτρης και Τσιμίκας τρέχουν μαζί, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάρει φανέλα βασικού ο δεύτερος, κάτι που συνέβη και στα περσινά προκριματικά με Λουκέρνη και Μπέρνλι.

Όσο για τον παρτενέρ του Σεμέδο, ο Βούκοβιτς είναι τραυματίας, ο Μεριά θα γυρίσει στις 18 του μήνα, ο Σισέ στις 20 και ο κλήρος πέφτει στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ως πολύ πιο έμπειρο από τον Ουσεϊνού Μπα.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Γκιλιέρμε – Μπουχαλάκη δεν αλλάζει, παρά την επιστροφή του Καμαρά, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο στο ματς της Τσεχίας. Μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού ο Βαλμπουενά, με τον Μασούρα αριστερά και τον Ποντένσε δεξιά, ενώ στην επίθεση πρώτη επιλογή είναι ο Γκερέρο.

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ ΣΟΥΝΤΑΝΙ

Ο Ντουρμισάι ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί, ο Ελ Αραμπί που απόψε να κάνει ντεμπούτο θέλει ακόμη χρόνο, όπως και ο Σουντανί, με τον Μαρτίνς να επιλέγει όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό τον Ισπανό σέντερ φορ.

Αυτό είναι το πλάνο στο οποίο έχει καταλήξει ο 48χρονος τεχνικός και δεν θα αλλάξει κάτι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τις ημέρες που μεσολαβούν, ανεξάρτητα με το τι θα δείξει απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τι θα επιδιώξει να κρατήσει κρυφό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ