ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Η 10η Μαρτίου η σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού"

Ολυμπιακός: "Η 10η Μαρτίου η σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media ευχήθηκε για τα 94α γενέθλια του συλλόγου και έκανε λόγο για 94χρόνια ένδοξης και άφθαστης ιστορίας.

Ο Ολυμπιακός έχει γενέθλια. Συμπλήρωσε 94 χρόνια ζωής και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους στην ομάδα του Πειραιά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω από τα social media ευχήθηκε για τα 94α γενέθλια και έκανε λόγο για ένδοξη και άφθαστη ιστορία με το μήνυμα της να αναφέρει:

«H 10η Μαρτίου αποτελεί την σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.
Σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια γεννήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ιστορία του οποίου είναι από μόνη της μια υπερβολή.
Σήμερα, εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης γιορτάζουν το μεγαλείο και την ιδέα που πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος.
10 Μαρτίου 1925 - 10 Μαρτίου 2019
94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

ΚΑΡΕΜΠΕ: "ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ"

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Κριστιάν Καρεμπέ για τα γενέθλια του Ολυμπιακού. Ο αθλητικός διευθυντής των "ερυθρόλευκων" σημείωσε: «94 χρόνια χτίζουμε το όνομα, την γνώση, την μόρφωση, μια κοινωνία και μια παράδοση για πρωταθλητές και το μέλλον μας. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

View this post on Instagram

H 10η Μαρτίου αποτελεί την σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια γεννήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ιστορία του οποίου είναι από μόνη της μια υπερβολή. Σήμερα, εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης γιορτάζουν το μεγαλείο και την ιδέα που πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος. 10 Μαρτίου 1925 - 10 Μαρτίου 2019 94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! #Olympiacossfp #olympiacos94 #94LegendaryYears @olympiacosfc @olympiacosbc

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ