ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Γουλβς: Τη Δευτέρα η επαφή Κυβέρνησης με UEFA

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη Δευτέρα (9/3) θα υπάρξει επαφή της ελληνικής κυβέρνησης με την UEFA για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς και το αν οριστικά η αναμέτρηση της Πέμπτης (12/3) διεξαχθεί οριστικά χωρίς θεατές.

Η ελληνική κυβέρνηση πήρε την απόφαση ώστε τις δύο επόμενες εβδομάδες, όλα τα ματς να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Σε αυτά, περιλαμβάνεται και η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Γουλβς, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020. Το ματς θα γίνει, αλλά πιθανότατα χωρίς κόσμο.

Η νεότερη πληροφορία, έχει να κάνει με το ότι τη Δευτέρα, θα υπάρξει επαφή της ελληνικής κυβέρνησης με την UEFA. Και εδώ, θα μπουν και κάποια άλλα δεδομένα προς συζήτηση. Ο Ολυμπιακός και η ομάδα των Γουλβς έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια και επιπροσθέτως, υπάρχουν και άλλα δεδομένα. Για παράδειγμα, 1500 φίλοι της αγγλικής ομάδας, έχουν πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία όπου θα διαμείνουν στην Αθήνα, εκτός των εισιτηρίων του αγώνα.

Αγωνία υπάρχει φυσικά και στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Πολλοί έχουν πάρει τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, αλλά και στα εκδοτήρια. Θα δημιουργηθεί μεγάλο θέμα για την επιστροφή των χρημάτων, θα χρειαστούν ημέρες ώστε να τακτοποιηθεί και αυτό. Όλα τα δεδομένα, θα τεθούν στην UEFA, όμως, αυτή τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση έχει πάρει μια απόφαση. Κι αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή, είναι πως το ματς Ολυμπιακός-Γουλβς θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου.

Να σημειωθεί, πως ενημέρωση δεν υπάρχει και για την κάλυψη από τους δημοσιογράφους. Στον αγώνα της Πέμπτης άλλωστε, διαπιστευμένοι είναι και δημοσιογράφοι από το εξωτερικό. Και σε αυτό το κομμάτι, τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει η νεότερη ενημέρωση και ουσιαστικά, η οριστική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Απογοητευμένοι οι οπαδοί της Γουλβς με την απόφαση της Κυβέρνησης
Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για δύο εβδομάδες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ