ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γνώριζε για την κάρτα του ο Σεμέδο

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δήλωσε πως δεν γνώριζε πως θα έχανε τη ρεβάνς με την Άρσεναλ αν έπαιρνε κίτρινη κάρτα, ωστόσο οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων είχαν ενημερώσει τον Πορτογάλο στόπερ.

Από το βράδυ της Πέμπτης, έχει τεθεί ένα θέμα που έχει να κάνει με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο στόπερ του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, επισήμανε πως δεν γνώριζε ότι ήταν στο όριο των καρτών και πως αν έβλεπε άλλη μία, θα έμενε εκτός της ρεβάνς στο Λονδίνο στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους "32" του Europa League (27/2).

Όπως καταλαβαίνετε, η ατάκα του, προκαλεί ένα ενδιαφέρον και ανοίγει θέματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πάντως, ο Σεμέδο είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους της ομάδας πως ήταν στο όριο των καρτών.

Αυτό που πάντως δεν έγινε, ήταν να του μεταφερθεί "παίξε προσεκτικά". Του είχαν πει για την κάρτα, αλλά δεν θέλησαν να μπουν στη διαδικασία να του πουν να παίξει πιο επιφυλακτικά, να είναι πιο συντηρητικός. Θεώρησε το τεχνικό τιμ πως θα επηρεάσει την όλη του εμφάνιση έτσι...

Θυμίζουμε πως ο Σεμέδο είχε μείνει εκτός και στον αγώνα με τον Πανιώνιο, γιατί αν έβλεπε μια κίτρινη κάρτα, θα έχανε το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Τώρα να μπερδεύτηκε ο Πορτογάλος; Ποιος ξέρει...

"Δεν ήξερα, είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν ήξερα, δεν είχα ενημερωθεί πως με μία κίτρινη κάρτα θα έμενα εκτός του επόμενου αγώνα.

Νομίζω πως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα λείπω εγώ διότι δεν είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε ποιος παίκτης θα είναι και ποιος δεν θα είναι, το σημαντικό είναι η ομάδα.

Πρέπει η ομάδα να δει τι πήγε καλά και τι δεν πήγε καλά σήμερα, να πάει όσο καλύτερα μπορεί προετοιμασμένη στο επόμενο παιχνίδι και να μη σκεφτόμαστε αν θα είναι ο Σεμέδο, ή ο Ελ Αραμπί ή κάποιος άλλος παίκτης εκεί ή ποιος θα λείπει, αλλά να σκεφτόμαστε την ομάδα.

Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να είναι καλά προετοιμασμένη για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Πορτογάλος στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ματς που δεν κερδίζεις, δεν το χάνεις...
Πόση υπέρβαση ν’ αντέξει;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ