ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Γκραντέλ της Τουλούζ αποκαλύπτουν οι Γάλλοι

Toulouse's Max Gradel challenges for the ball during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse, in Decines, near Lyon, central France, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Max Gradel/AP IMAGES AP IMAGES

Ο αρχηγός της Τουλούζ, Μαξ Γκραντέλ, αναμένεται να αποχωρήσει από το σύλλογο της Γαλλίας και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. (VIDEO)

Η Τουλούζ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γαλλίας υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και αρκετοί παίκτες της ετοιμάζονται να αποχωρήσουν καθώς το μπάτζετ θα είναι αρκετά μικρότερο τη νέα σεζόν.

Ένας εξ αυτών ο 32χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 30/11/1987) αρχηγός της Μαξ Αλέν Γκραντέλ ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, κυρίως στα αριστερά αν και δεξιοπόδαρος.

Ο διεθνής Ιβοριανός όπως γράφουν οι Γάλλοι θα αποχωρήσει στη διάρκεια του καλοκαιριού μετά από συμφωνία με τους διοικούντες της ομάδας και ήδη έχει μπει στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Ανάμεσα σε αυτές οι Γάλλοι εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό όπως επίσης και τη Λανς αλλά και ομάδες από το MLS.

Ο Γκραντέλ έχει μια σπουδαία καριέρα έχοντας αγωνιστεί τόσο στη Ligue 1 της Γαλλίας με τη φανέλα της Τουλούζ και της Σέντ Ετιέν αλλά και στην Premier League όπου έχει παίξει αγωνιζόμενος με την Μπόρνμουθ. Επίσης στο παρελθόν και σε μικρή ηλικία έχει φορέσει τις φανέλες των Λέστερ και Λιντς.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 352 συμμετοχές και 90 γκολ καθώς επίσης και 42 ασίστ. Ενώ με την Ακτή Ελαφαντοστού έχει 75 παρουσία και 12 τέρματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ