ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Για διακοπές και προπονήσεις στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο

Deportivo Alaves' goalkeeper Roberto during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Deportivo Alaves' goalkeeper Roberto during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Ρομπέρτο βρίσκεται στην Ελλάδα και πυροδοτήθηκαν σενάρια επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αφού η έλευση του Ισπανού γκολκίπερ στη χώρα μας έχει να κάνει με ολιγοήμερες διακοπές και προπονήσεις.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ρομπέρτο και όπως ήταν αναμενόμενο, δόθηκε τροφή για διάφορα σενάρια επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ανήκει στην Γουέστ Χαμ και ολοκλήρωσε τη σεζόν ως δανεικός στην Αλαβές. Την ίδια ώρα, ο Ζοζέ Σα είναι τραυματίας και πολύ πιθανό να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο. Ο Ρομπέρτο έχει πολλούς υποστηρικτές στον Ολυμπιακό, δεν θα ήταν αρνητικοί σε μια επιστροφή του, αλλά ψάξαμε το θέμα…

Αυτή τη στιγμή, δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής του Ισπανού τερματοφύλακα στον Πειραιά. Ο Ρομπέρτο ήρθε στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές και προπονήσεις. Δουλεύει άλλωστε εδώ και χρόνια με τον Δημήτρη Μπογατσιώτη, με τον οποίο είναι φίλοι. Είχαν συνυπάρξει άλλωστε στον Ολυμπιακό. Έτσι, κάνει κάποιες εξτρά προπονήσεις μαζί του και έτσι και τώρα, θα συνδυάσει την επίσκεψη στην Ελλάδα με δουλειά, αλλά και διακοπές.

Η παρουσία του εδώ, όπως ήταν αναμενόμενο έδωσε τροφή για διάφορα σενάρια. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως όλα θα εξαρτηθούν από τη Γουέστ Χαμ. Τον είχε δώσει δανεικό στην Αλαβές, ο ισπανικός σύλλογος θέλει να παραμείνει, αλλά προφανώς και ο Ρομπέρτο θα περιμένει και άλλες προτάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ