ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γεύση από Ζιλ Ντίας με ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Γεύση από Ζιλ Ντίας με ΑΕΛ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε στο 100% τα πλάνα του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Θεσσαλούς στο "Γ. Καραϊσκάκης" (30/1, 19.30).

Ο Ζιλ Ντίας είναι στην αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ (19.30), κάτι που ήταν αναμενόμενο με βάση τα όσα άφηνε να εννοηθεί ο Μαρτίνς με το που τον είδε στον Ρέντη την περασμένη Παρασκευή (25/1) στην πρώτη του προπόνηση.

Αυτό που περιμένει φυσικά ο κόσμος είναι να τον δει αγωνιζόμενο. Ο Μαρτίνς σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει, όχι όμως από το ξεκίνημα του ματς, αλλά κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, μέχρι πρότινος έπαιζε με τη Νότιγχαμ και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο στον Ρέντη για να δείξει στον προπονητή του ότι βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να παίξει άμεσα.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς δεν έχει «φωτογραφίσει» την ενδεκάδα στις προπονήσεις του Ρέντη. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά από την άμυνα εώς και την κορυφή της επίθεσης!

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ολα δείχνουν ότι ο Σα θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία και όχι ο Λοντίγκιν που είναι στην αποστολή. Οι Μεριά, Σισέ και Τσιμίκας θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι, ενώ είναι ανοικτό το ποιος θα περάσει στο δεξί άκρο της άμυνας (Τοροσίδης ή Ομάρ).

Στα χαφ ο Γκιλιέρμε θα ξεκινήσει, μιας και δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας με τον Πανιώνιο το Σάββατο (2/2). Παρτενέρ του θα είναι είτε ο Νάτχο, είτε ο Καμαρά.

O Φορτούνης που προτιμήθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, θα είναι επίσης στο αρχικό σχήμα. Ο Ποντένσε στο ένα «φτερό» της επίθεσης, ένας εκ των Λάζαρου ή Μασούρα στο άλλο και στην κορυφή γίνεται «μάχη» ανάμεσα σε Γκερέρο και Χασάν.

Άκρη σοβαρή δηλαδή δεν βγήκε από τις διάφορες δοκιμές που έκανε ο Μαρτίνς και για αυτό το λόγο οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να πουν με σιγουριά αν θα πάρουν φανέλα βασικού ή θα κάτσουν στον πάγκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ