ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μεριά η Κασίμπασα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μεριά EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιασίν Μεριά ετοιμάζει βαλίτσες για την Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες η Κασίμπασα έχει επανέλθει δυναμικά και ενδεχομένως την Παρασκευή (31/1) ο Τυνήσιος να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Φευγάτος από τον Ολυμπιακό είναι και ο Γιασίν Μεριά. Προ ημερών είχατε διαβάσει στο Sport24.gr ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν απαντήσει αρνητικά σε Κασίμπασα και Μαλάτιασπορ, ωστόσο η πρώτη έχει επανέλθει δυναμικά και είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσει.

Μάλιστα δεν αποκλείεται την Παρασκευή (31/1) ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρωθεί το deal με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Η Κασίμπασα βρίσκεται στη 16η θέση της τουρκικής Super Lig έπειτα από 19 παιχνίδια, με απολογισμό 4 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες. Στην Κασίμπασα αγωνίζεται και ο Πορτογάλος εξτρέμ, Ρικάρντο Κουαρέσμα.

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μεριά ξεκίνησε φέτος ως ο βασικός στόπερ του Ολυμπιακού, έχοντας φοβερή παρουσία στα προκριματικά του Champions League. Αργότερα, ωστόσο, ακολούθησαν ορισμένα παιχνίδια στα οποία υπέπεσε σε λάθη, με αποτέλεσμα να παραγκωνιστεί.

Φέτος ο διεθνής στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι ξεχώρισε με την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έχοντας μάλιστα συμπεριληφθεί στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης, έχει κάνει 18 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαγιόρκα: Καλωσόρισμα με φατούρο στον Κούτρη
Ολυμπιακός: Υπέγραψε στη Ντιζόν ο Μπενζιά
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Ποντένσε η Γουλβς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ