ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του Γκερέρο

EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκερέρο τραυματίστηκε νωρίς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ και υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά στο αριστερό γόνατο του 28χρονου φορ. Θα υποβληθεί σε μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας από το Λουξεμβούργο.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ολυμπιακό, αγωνιώντας για την κατάσταση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός φορ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Ντουντελάζ στο "Stade Josy Barthel", αφήνοντας τη θέση του στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από το 18'.

Μια υπερέκταση στο αριστερό του πόδι, με το γόνατο του να γυρίζει, στοίχισε στον 28χρονο φορ την συμμετοχή του στο υπόλοιπο της αναμέτρησης αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Ο Γκερέρο έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του και η αγωνία στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων... βαράει κόκκινα.

Και αυτό γιατί ο τρόπος που γύρισε το γόνατο του στη φάση φέρνει έντονη ανησυχία για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του παίκτη. Με την επιστροφή της ομάδας από το Λουξεμβούργο, ο Γκερέρο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και ο χρόνος αποθεραπείας που απαιτείται για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει νοκ-άουτ τον Χάσαν για 15-20 μέρες ακόμη και ανάλογα με την γνωμάτευση για τον Γκερέρο, ενδέχεται να πορευτεί στο επόμενο διάστημα με μοναδικό επιθετικό τον Μάνο, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ