ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έχεις 36,6; Μπαίνεις για προπόνηση

Ολυμπιακός: Έχεις 36,6; Μπαίνεις για προπόνηση

Μέτρηση όλων όσοι μπαίνουν στο Ρέντη καθημερινά, χωρίς πρόβλημα η προπόνηση της Τετάρτης (6/5) για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, αντιμετώπισε την κατάσταση με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν είναι μόνο το πως μέσω των social media και δηλώσεων των πρωταγωνιστών του, προσπάθησε να περάσει μηνύματα στους φιλάθλους, ώστε να μείνουν σπίτι, ώστε να είναι ασφαλείς στη συνέχεια.

Από την πρώτη στιγμή, στάθηκε στο πλευρό των παικτών του και με την επιστροφή στις προπονήσεις, εξακολουθεί να έχει μια υπεύθυνη στάση. Κυριακή και Δευτέρα, είχαν ολοκληρωθεί τα τεστ για τον κορονοϊό. Όλα αρνητικά, έτσι από την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν για προπονήσεις στο Ρέντη… Εκεί που προπονούνται ανά γκρουπ, τηρώντας τις αυστηρές οδηγίες που υπάρχουν από το κράτος.

Βέβαια, δεν σημαίνει ότι επειδή τα τεστ ήταν αρνητικά πως οι Πειραιώτες δεν συνεχίζουν να παίρνουν μέτρα. Έτσι, καθημερινά όσοι καλούνται να περάσουν τις πύλες του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη, θερμομετρούνται. Με ειδικά θερμόμετρα, τελευταίας τεχνολογίας, περιμένοντας να δει ο υπεύθυνος μέτρησης το 36,6 ως αποτέλεσμα.

Έτσι δίνεται και το «οκ» και οι παίκτες μπαίνουν για να προπονηθούν, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει σταδιακά και η κανονικότητα… Την Τετάρτη οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, προπονήθηκαν πάλι χωρισμένοι σε τρία γκρουπ, όπως το ίδιο θα συμβεί και την Πέμπτη. Αλλάζουν τις ώρες προπόνησης πάντως, ώστε να είναι κυλιόμενο το πρόγραμμά τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μποτία στο Sport24.gr: "Με Σίλβα ο καλύτερος Ολυμπιακός"
Ολυμπιακός: Θέλει Γκουμούς από Τζένοα, γράφουν οι Τούρκοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ