ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έχει την καλύτερη άμυνα από τις 32 ομάδες του Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την καλύτερη άμυνα από τις "32" ομάδες των ομίλων του Champions League διαθέτει ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα σε 9 αναμετρήσεις.

Η μάχη του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ξεκινά την Τετάρτη (18/9) στις 19.55 με αντίπαλο την Τότεναμ στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να κάνουν υπέρβαση και να προστατεύσουν το "σπίτι" τους απέναντι στην φιναλίστ της περσινής σεζόν που διαθέτει ουκ ολίγα επιθετικά υπερόπλα που μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα.

Βέβαια το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού η άμυνα του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν μοιάζει να είναι φτιαγμένη από ένα αδιαπέραστο υλικό, που σχεδόν κανένας από τους αντιπάλους του δεν μπορεί να φθείρει.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε 9 επίσημες αναμετρήσεις την φετινή σεζόν, διατηρώντας την καλύτερη άμυνα από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του φετινού Champions League.

Η αχίλλειος πτέρνα των προηγούμενων ετών για τους "ερυθρόλευκους", φαίνεται πως έχει γίνει το δυνατό τους χαρτί πλέον, ενώ η αμυντική συνοχή σε τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι ζωτικής σημασίας.

Φυσικά, για να επιτευχθεί αυτή η επίδοση, μεγάλο μερίδιο φέρει ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και οι ποδοσφαιριστές του, όπως και η έλευση του Ρούμπεν Σεμέδο που μεταμόρφωσε την άμυνα του Ολυμπιακού προς το καλύτερο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ