ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έχει λόγο που ψάχνεται για χαφ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αναζήτηση του Ολυμπιακού για χαφ δεν έχει να κάνει μόνο με την υπόθεση Καμαρά, με αρκετούς να εκτιμούν πως συσχετίζεται με το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Γκιλιέρμε.

Ο Ολυμπιακός έχει υλοποιήσει τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς. Έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ δεν τον προλαβαίνει πλέον ακόμη και αν δικαιωθεί στο CAS. Για την ιστορία, την Δευτέρα (6/7) η εκδίκαση με το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού να είναι πανέτοιμοι και γι’ αυτή τη... μάχη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το βράδυ της Κυριακής θέλει να δει την ομάδα του να φεύγει από το ΟΑΚΑ με τη νίκη. Την ίδια ώρα που στον Παναθηναϊκό, τονίζουν πως θα ήθελαν να είναι η πρώτη ομάδα που θα βάλουν τέλος στο αήττητο των "ερυθρολεύκων" στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, αρχίζει πάλι η κουβέντα για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών. Είχαμε ένα... διάλειμμα είναι η αλήθεια, αλλά φαίνεται πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κάποια πράγματα που φαίνονται στον ορίζοντα, άνοιξαν ξανά την... όρεξη.

Είναι αλήθεια πως στον Ολυμπιακό, μελετούν λίστα με χαφ. Και έχει λογική να γίνεται αυτό, γιατί υπάρχει μια εκτίμηση πως θα έρθει πρόταση για τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα έχει κλέψει την παράσταση. Μετά την καραντίνα έχει μπει φουριόζος, "καταπίνει" χιλιόμετρα, σκοράρει, δημιουργεί, είναι στην καλύτερή του φάση. Σκάουτς από το εξωτερικό καλοβλέπουν την περίπτωσή του, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που στον Ολυμπιακό ψάχνονται στις λίστες των χαφ.

Προφανώς και δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη η περίπτωση του Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήθελε την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά αυτή δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να τροποποιηθούν τα δεδομένα και να υπάρξει άμεσα συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του. Δεν φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο, χωρίς να το αποκλείει κανείς βέβαια.

Δεν... κόλλησε την ώρα που έπρεπε και πλέον δίνεται τροφή για διάφορα σχόλια. Υπάρχουν μάλιστα αρκετοί που πιστεύουν πως η αναζήτηση του Ολυμπιακού για χαφ, δεν έχει να κάνει μόνο με την υπόθεση Καμαρά. Πως συσχετίζεται και με την περίπτωση του Γκιλιέρμε που δείχνει να απασχολεί ομάδες από το εξωτερικό. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν μάλιστα, ομάδες από την πατρίδα του έδειχναν πανέτοιμες να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για να πάρουν το "ναι" και την υπογραφή του μέσου των Πειραιωτών.

Αν βάλει έτσι κάτω κανείς τα δεδομένα με τον Καμαρά και το ενδιαφέρον που υπάρχει, αλλά και το πως έχει η κατάσταση με τον Γκιλιέρμε, συνειδητοποιεί γιατί ο άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" εξετάζουν τις λίστες με τους χαφ. Και πολλοί μπορεί να εκτιμούν ότι η λύση μπορεί να έρθει από την Πορτογαλία επειδή γνωρίζει ο Μαρτίνς καλύτερα, αλλά να είστε σίγουροι πως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Και πιο έτοιμες και πιο γνωστές στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Χωρίς χαλάρωση για το αήττητο
Ολυμπιακός: Χωρίς Τσιμίκα κόντρα στον Παναθηναϊκό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ