ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έχει και ένα ματς το Σάββατο

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στο κλίμα των ημερών και των αντιπαραθέσεων ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν τη δουλειά τους για το ματς με τον Πανιώνιο (23/11, 19:30).

Πήγε αλλού η… ατζέντα του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες. Το νιώθεις, από το ενδιαφέρον του κόσμου, ακόμη και μέσω του ρεπορτάζ. Επιστολές, δηλώσεις, ένας χαμός, εκεί όπου αναμένουμε τα νέα επεισόδια μετά την επιστολή της "ΙΝΤΡΑΚΑΤ" που προχωρά στην πώληση της έκτασης όπου αγωνίζονταν οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, συνεχίζουν τη δουλειά τους για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η πρώτη δοκιμασία, πριν από μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν τα πάντα στην Ευρώπη και ίσως πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού, είναι πως δείχνει ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του ο Ματιέ Βαλμπουενά. Μετά το νέο του τραυματισμό, ο Γάλλος είχε επισημάνει πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ανέβασε έτσι ρυθμό και στην προπόνηση της Πέμπτης έβγαλε το πρόγραμμα κανονικά.

Από τη Νέα Σμύρνη, θα απουσιάσει ο Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος μέσος, μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, κάνει ειδικό πρόγραμμα. Και την Πέμπτη έτσι, προπονήθηκε μόνος. Ένα καλό μήνυμα είναι πως ανέβασε στροφές και θέλει να είναι στο αεροπλάνο που θα πετάξει τη Δευτέρα για το Λονδίνο, για τον αγώνα της Τρίτης με την Τότεναμ. Είχε ανάγκη από ξεκούραση, φαινόταν ότι έχει πιεστεί και αυτό που "καίει" και τον Μαρτίνς, είναι να τον έχει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την 1η του Δεκέμβρη στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, την Παρασκευή στο Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή μετά το τέλος της και σίγουρα έχουν ενδιαφέρον οι αποφάσεις του, καθώς αυτές τις ημέρες έλειψαν δώδεκα διεθνείς από το Ρέντη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ