ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτοιμος σε όλα τα μέτωπα

Vitoria de Guimaraes' Pepe Rodrigues, right, fights for the ball with Sporting's Luciano Vietto during the Portuguese League soccer match between Vitoria SC and Sporting CP in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 4, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Hugo Delgado/Pool via AP)
Vitoria de Guimaraes' Pepe Rodrigues, right, fights for the ball with Sporting's Luciano Vietto during the Portuguese League soccer match between Vitoria SC and Sporting CP in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 4, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Hugo Delgado/Pool via AP) HUGO DELGADO/POOL VIA AP

Ο Ολυμπιακός φουλάρει μεταγραφικά, είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο στην αγορά και έχει λύσεις για ό,τι προκύψει…

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει στη δράση, προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο μόνο… ανενεργός δεν είναι στο μεταγραφικό μέτωπο. Εκεί όπου φρόντισε ήδη να αποκτήσει δύο μπακ, καλύπτοντας τα κενά που άφησαν ο Τσιμίκας που συνεχίζει στη Λίβερπουλ και ο Ομάρ στη Γαλατά. Χολέμπας και Ραφίνια μπήκαν στις προπονήσεις και φυσικά μετά τον τελικό, αναμένεται να ενεργοποιηθούν άμεσα.

Την ίδια ώρα, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε επαφές με αρκετές ακόμη περιπτώσεις. Ψάχνονται άλλωστε για δύο ακόμη μπακ. Αριστερό και δεξί. Εκεί που ο Ζαϊντού φαίνεται να είναι ο νούμερο ένα στόχος, αλλά με πολλές δυσκολίες να παρουσιάζει η περίπτωσή του. Στην Πορτογαλία εκτιμούν πως η Πόρτο μπορεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, παρά την επιμονή του Ολυμπιακού. Είναι ένας μπακ που αρέσει πολύ στον Μαρτίνς, με εξαιρετικά στοιχεία, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Άλλωστε ο χρόνος μόνο σύμμαχος δεν θα είναι, καθώς και οι παίκτες σε αυτή την περίεργη κατάσταση λόγω της πανδημίας, δεν θέλουν να ρισκάρουν, θέλουν να γνωρίζουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Μαρτίνς περιμένει και τον παίκτη που θα σταθεί στο πλευρό του Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, αν και εκεί ο Βραζιλιάνος είναι αυτός που θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στη σεζόν. Αναζητείται μια πιο συμπληρωματική λύση.

Ο ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΠΕ

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε κανονικά στο φιλικό με τον ΠΑΣ, είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Ανέβασε στα social media φωτογραφίες του γράφοντας απλά "Olympiacos FC" και είναι εδώ. Ως πότε, θα φανεί. Το ενδιαφέρον από το Ντουμπάι και την ομάδα του Τσάβι, είναι δεδομένο. Και ο ίδιος δεν μένει ασυγκίνητος και ο Ολυμπιακός θα κληθεί να είναι έτοιμος και εδώ. Υπαρκτό είναι το θέμα του Πέπε Ροντρίγκες της Γκιμαράες. Μια δύσκολη ωστόσο περίπτωση με τον πορτογαλικό σύλλογο να βάζει υψηλά την τιμή πώλησής του. Την ίδια ώρα, δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τον Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ένα θέμα που είχατε διαβάσει πρώτοι εδώ στο Sport24.gr από τον Σταύρο Γεωργακόπουλο.

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΤΡΕΜ

Φυσικά οι "ερυθρόλευκοι" τις επόμενες ημέρες θα εντείνουν την προσπάθειά τους για να κλείσουν τη μεταγραφή του εξτρέμ που θέλουν. Εκεί που πάντα ψηλά στη λίστα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο πρώην του ΠΑΟΚ. Στον Μαρτίνς αρέσουν πολλά από τα στοιχεία του και γι’ αυτό έχει ανάψει το πράσινο φως. Περίπτωση που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς και με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να δώσει και εδώ τη λύση. Ο παίκτης δείχνει έτοιμος να έρθει, αλλά οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την υπόθεσή του.

Μην ξεχνάμε πως μετά τον τελικό, η ομάδα θα κληθεί να μπει στη διαδικασία προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ του Champions League. Κι εκεί ο Μαρτίνς, θα θέλει να έχει βάλει τους παίκτες που θα έχουν έρθει στην ομάδα. Χολέμπας και Ραφίνια για παράδειγμα, θα είναι στο πρώτο πλάνο…

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ωστόσο, έχει το πλάνο της, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή και προχωράει για τις επόμενες κινήσεις. Θέλοντας να είναι έτοιμη σε όλα τα ενδεχόμενα…

Hugo Delgado/Pool via AP

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ