ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Μάρκοβιτς

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς αναμένεται εντός της ημέρας (07/07) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα αναμένεται εντός της ημέρας (07/07) ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την Παρτιζάν στον Ολυμπιακό, καθώς έχει επέλθει πλήρης και οριστική συμφωνία τόσο με τη σερβική ομάδα όσο και με τον 19χρονο στόπερ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών.

Θυμίζουμε πως οι "ερυθρόλευκοι" είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό με την Παρτιζάν για τη μεταγραφή του Μάρκοβιτς, προσφέροντας 1.500.000 ευρώ, αλλά deal είχε κολλήσει στη διαφορά που υπήρξε στο οικονομικό ανάμεσα στους Πειραιώρες και στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, πλέον ξεπεράστηκε κάθε εμπόδιο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει πως ο Σέρβος αμυντικός θα παραμείνει στο ρόστερ και δεν θα παραχωρηθεί δανεικός.

Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν τη συμφωνία και αναφέρουν πως ο Σέρβος θα περάσει τη Δευτέρα (08/07) από ιατρικές εξετάσεις, καθώς την Κυριακή δεν προλαβαίνει λόγω εκλογών.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκοβιτς ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν, πέρασε από την ακαδημία της Radnik Bijeljina (Βοσνία) και από την Κ17 της Τελεόπτικ, ενώ από το 2017 αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία του Μάρκοβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ