ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Τιάγκο Σίλβα, πάει Νότιγχαμ ο Καφού

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Τιάγκο Σίλβα, πάει Νότιγχαμ ο Καφού

Ο Ολυμπιακός αποκτά τον 27χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Νότιγχαμ, Τιάγκο Σίλβα, όπως είχε αποκαλύψει με διαδοχικά ρεπορτάζ το Sport24.gr. Το αντίθετο δρομολόγιο με προορισμό την Αγγλία κάνει ο Καφού.

Το Sport24.gr σας αποκάλυψε στις 18 Αυγούστου για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τιάγκο Σίλβα. Μέσα από διαδοχικά ρεπορτάζ διαβάσατε ότι ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πλησίαζε στον Πειραιά.

Η μετακίνησή του από από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό έμοιαζε δρομολογημένη έως τελειωμένη τις τελευταίες ώρες όπως ενημερωθήκατε σε ρεπορτάζ το πρωί της Παρασκευής (26/9). Πλέον είναι οριστικό ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος παίζει με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις 8 και 10, αλλά μπορεί να βοηθήσει και ως αριστερός χαφ, ετοιμάζει τις βαλίτσες και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τιάγκο Σίλβα γεννήθηκε στη Λισαβόνα και είναι θρέμμα των ακαδημιών της Μπενφίκα. Το 2009 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες στην οποία έμεινε μέχρι το 2018 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Φεϊρένσε, η οποία τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Η Νότιγχαμ Φόρεστ τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2019.

Το αντίθετο δρομολόγιο - από τον Πειραιά δηλαδή με προορισμό το Νότιγχαμ - θα ακολουθήσει ο Καφού. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Πορτογάλο κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν από τη Λέγκια, αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για 4 μεταγραφές
Σεμέδο: "Πρέπει να πάρω μια απόφαση αν θα μείνω"
Πρόκριση κι ενίσχυση
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ