ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Εμβιλά

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Εμβιλά

Ο 30χρονος Γάλλος χαφ, Γιαν Εμβιλά, είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο 48ωρο για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αφού μένει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν.

Στην τελική ευθεία έχει μπει στον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά. Ο 30χρονος (29/6/1990) Γάλλος αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν και μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ταξιδέψει στη χώρα μας για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.

Η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές "κλείδωσε" την Τετάρτη (9/9) ύστερα από πυρετώδεις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών και ως εκ τούτου είναι θέμα χρόνου να πάρει το αεροπλάνο για το "Ελ. Βενιζέλος" ο ύψους 1,82 διεθνής χαφ (έχει παίξει 22 φορές με την εθνική Γαλλίας).

Δεν αποκλείεται δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη (10/9) να βρεθεί στην Ελλάδα, διαφορετικά την Παρασκευή (11/9). Ο Εμβιλά είχε συμβόλαιο στη Σεντ Ετιέν μέχρι το 2022, αλλά έδωσε τα χέρια με τους "στεφανουά" για να μείνει ελεύθερος. Βρέθηκε η "χρυσή τομή" για την αποδέσμευσή του και πλέον έρχεται το deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έτσι, μετά τους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οι "ερυθρόλευκοι" αποκτούν ως ελεύθερο έναν ακόμη πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την εθνική του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στο Euro 2012. Στο παρελθόν το επικείμενο απόκτημα του Ολυμπιακού έπαιξε σε Ρεν, Ρουμπίν Καζάν, Ίντερ και Σάντερλαντ.

Ο Ολυμπιακός φέρνει λοιπόν ως αντί - Γκιλιέρμε τον Εμβιλά και καλύπτει έτσι με εξαιρετικό τρόπο το κενό που άφησε στη θέση "6" η αποχώρηση του Βραζιλιάνου για την Αλ Σαντ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε 22 φορές στο Σαμπιονά με τη Σεντ Ετιέν και άλλες τέσσερις στο κύπελλο. Προέρχεται δηλαδή από γεμάτη σεζόν και μάλιστα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το τελευταίο εμπόδιο για Εμβιλά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ