ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Πέπε το βράδυ της Τετάρτης για να υπογράψει

Vitoria de Guimaraes' Pepe Rodrigues, right, fights for the ball with Sporting's Jovane Cabral during the Portuguese League soccer match between Vitoria SC and Sporting CP in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 4, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (HUGO DELGADO/Pool via AP)
Vitoria de Guimaraes' Pepe Rodrigues, right, fights for the ball with Sporting's Jovane Cabral during the Portuguese League soccer match between Vitoria SC and Sporting CP in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 4, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (HUGO DELGADO/Pool via AP) HUGO DELGADO/POOL VIA AP

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Γκιμαράες για τον Πέπε και ο Πορτογάλος αναμένεται στις 21:30 την Τετάρτη (2/9), για να υπογράψει στους Πειραιώτες και να καλύψει το κενό του Γκιλιέρμε.

Ο Γκιλιέρμε αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό αποδεχόμενος τη μυθική πρόταση που του έκανε η Αλ Σαντ ( τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο), όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και μέσα στα προσεχή 24ωρα θα έχει ανακοινώσει όπως όλα δείχνουν τον διάδοχό του για τη μεσαία γραμμή.

Αυτός θα είναι ο Πέπε Ροντρίγκες της Γκιμαράες, παίκτης για τον οποίο είχε ανάψει το πράσινο φως εδώ και καιρό ο Πέδρο Μαρτίνς (πριν καν υπάρξει η συμφωνία της Αλ Σαντ με τον Γκιλιέρμε), με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ρίχνουν όλο το βάρος τους στη συγκεκριμένη υπόθεση και να καταφέρνουν να βρίσκουν τη χρυσή τομή για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όπως μάλιστα έκαναν γνωστό οι Πειραιώτες, ο Πέπε θα αφιχθεί στη χώρα μας στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης, με τον Πορτογάλο να αναμένεται κατόπιν να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νεά του ομάδα.

Επιθυμία άλλωστε του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργάτων του είναι ο Πέπε να ενταχτεί στην ομάδα όσο το δυνατόν συντομότερο, προκειμένου μάλιστα να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα playoffs του Champions League, όπου υπάρχουν οι μάχες με το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ