ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιχείρηση Γουλβς άρχισε στο Ρέντη

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις και βλέπει μπροστά του μόνο το ματς για το Europa League με αντίπαλο τη Γουλβς. Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, η τιμωρία του ΠΑΟΚ και οι σκέψεις για Φορτούνη.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Γουλβς (12/3) άρχισε ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα με ανατροπή (από 0-2 σε 3-2) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Πέμπτη και Παρασκευή είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Γιατί η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, υπήρχε ένα μεγάλο βάρος, ματς υψηλών απαιτήσεων, δύσκολων συνθηκών. Είτε αυτά είχαν να κάνουν με τις δύο επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη είτε τις δύο ώρες αγώνα (λόγω παράτασης) στο Λονδίνο με την Άρσεναλ.

ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ

Στο Ρέντη, κουβέντα από τον προπονητή για την τιμωρία ΠΑΟΚ και Ξάνθης δεν έγινε. Γνωρίζει ότι το -7 στον ΠΑΟΚ και το -14 που διαμορφώνεται, φέρνει τον Ολυμπιακό μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι "ερυθρόλευκοι" ωστόσο, θέλουν να εστιάσουν στον αγώνα με τη Γουλβς, το βράδυ της Πέμπτης (12/3) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ

Ο Πέδρο Μαρτίνς, για την εντεκάδα της ομάδας του δεν φαίνεται πως θα έχει μεγάλο δίλημμα. Αυτό που τον "καίει" αυτές τις ημέρες και μέχρι το ματς, είναι να "κουμπώσει" και στα στοιχεία της αντίπαλης ομάδας. Να διαβάσει δηλαδή όσο το δυνατόν καλύτερα τους Άγγλους, το στυλ τους, πάνω στο παιχνίδι τους θα γίνει και η ανάλογη προσαρμογή, στον τρόπο που θα παίξουν οι Πειραιώτες.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, ωστόσο ο Μαρτίνς ξέρει πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Η λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες είναι γνωστή, εκπλήξεις δεν αναμένονται, άρα πολλά θα κριθούν και από το πως θα παραταχθεί η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στο Καραϊσκάκη.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΟΜΑΡ

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είχε αισθανθεί ενοχλήσεις και ζήτησε να αντικατασταθεί. Όπως και έγινε, με τον Γκασπάρ να περνά στη θέση του. Ο Νορβηγός μπακ ωστόσο, δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Αναμένεται να είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα την Πέμπτη, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού σε μια ακόμη σπουδαία αναμέτρηση.

ΕΙΔΕ ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, αλλά και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές, είδαν το ματς Γουλβς - Μπράιτον, για την Premier League. Αυτό το 0-0, με τον Ντανιέλ Ποντένσε (αλλά και τον Τραορέ) να μπαίνουν ως αλλαγή στο ματς. Προφανώς και σχόλια θα ακολουθήσουν στις επόμενες προπονήσεις, καθώς ο τεχνικός των Γουλβς αποφάσισε να αλλάξει και σύστημα από την ώρα που μπήκε στο ματς ο Τραορέ. Γίνεται κατασκοπία, έχουν δει και τα ματς με την Εσπανιόλ στον προηγούμενο γύρο του Europa League, όπως και άλλα από το αγγλικό πρωτάθλημα φέτος.

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Ένα άλλο ζήτημα, έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος, δεν θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό μετά τα τελευταία δεδομένα. Ουσιαστικά, για τον Φορτούνη, ο Μαρτίνς είναι αυτός που θα αποφασίσει. Θα είναι στον πάγκο την Πέμπτη, έχει άλλο και ειδικό ενδιαφέρον πλέον, τι θα γίνει στην τρίτη επίσκεψη της ομάδας στην Τούμπα. Έκανε προθέρμανση και δεν μπήκε να αγωνιστεί στη νίκη με 1-0 για το πρωτάθλημα. Δεν ήταν στην αποστολή και δεν ανέβηκε Θεσσαλονίκη στην ήττα με 3-2 στο Κύπελλο Ελλάδας. Και τώρα, έρχεται η ώρα των πλέι οφ. Ίσως το "ζυγίσει" διαφορετικά (και) ο κόουτς αυτή τη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Γουλβς: Η σύγκρουση 20 Πορτογάλων
Ολυμπιακός: Το γράμμα του Βαλμπουενά στο νεότερο εαυτό του
Ο Ελ Αραμπί πήγε για paintball
Ολυμπιακός: Έτσι διαμορφώθηκε το πρόγραμμα του Μαρτίου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ