ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιστροφή με καμπανάκια

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε και πράγματα που δεν του άρεσαν στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη. Αυτά αναμένεται να τα αναλύσει την Τρίτη με την επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά και τις επόμενες ημέρες ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του. Νίκησε 3-1 και τον Άρη και συνεχίζει από θέση ισχύος, μετρώντας αντίστροφα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως και την περασμένη εβδομάδα, είχαν ρεπό τη Δευτέρα. Την επόμενη εβδομάδα δεν θα γίνει αυτό, καθώς θα ακολουθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως, είδε και πράγματα που δεν του άρεσαν στη νίκη επί του Άρη. Αυτά, αναμένεται να τα αναλύσει και την Τρίτη με την επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά και τις επόμενες ημέρες. Ακολουθεί βλέπετε Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων η ομάδα του να πάει… χαλαρή.

Δεν του άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο μπήκε η ομάδα κόντρα στον Άρη. Μια εικόνα που έδειχνε οι παίκτες να πηγαίνουν δεύτεροι στην μπάλα, τον Άρη να κυκλοφορεί αυτή, να πατάει στην περιοχή του Σα εύκολα. Το διάστημα από τη σέντρα ως το 20’, δεν άρεσε και δεν θα το αφήσει έτσι. Πριν μια εβδομάδα άλλωστε, οι ίδιοι παίκτες (με εξαίρεση τον Σεμέδο αντί του Σισέ), είχαν μπει δυνατά στην Τούμπα και έβαλαν τις βάσεις για ένα σπουδαίο διπλό που τους έφερε πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Φυσικά και του άρεσε το σημείο που η ομάδα βγάζει πίεση ψηλά, κερδίζει μπάλες, κάνει τα γκολ και «καθαρίζει» το τρίποντο. Εκεί, όμως, επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, πήρε την απόφαση να κάνει τρεις αλλαγές. Βάζοντας Φορτούνη, Χασάν και Καφού. Το ματς ήταν 3-0, ο ρυθμός έδειχνε να έχει κατέβει, αλλά ο Πορτογάλος δεν ενθουσιάστηκε με την εικόνα της ομάδας του. Έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές, ευελπιστώντας ότι θα υπάρχει ενέργεια, ένα πάθος. Δεν βγήκαν αυτά τα στοιχεία, όμως, με αποτέλεσμα ο Άρης να έχει δοκάρι αρχικά, να μειώσει σε 3-1 στη συνέχεια. Βρήκε χώρους και δόθηκαν δικαιώματα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει πως μετά από τέτοιο διάστημα, δεν μπορούν να γίνουν όλα στην εντέλεια. Απλά, κακά τα ψέματα, οι επόμενες δέκα ημέρες, θα κρίνουν πολλά για τη φετινή χρονιά. Θέλει τη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων και την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ που θα παίξει τα ρέστα του για το Κύπελλο. Ξέρει ο Μαρτίνς πως αν πάνε καλά αυτά τα δύο ματς, η χρονιά θα έχει πάει εξαιρετικά όσον αφορά και στην επόμενη ημέρα. Το θέλει το νταμπλ, γι’ αυτό και τα λάθη στο ματς με τον Άρη θα αναλυθούν για τα καλά. Για αποφυγή αυτών στη συνέχεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Επαφή του Ολυμπιακού με Σούμπασιτς"
Η δουλειά κέρδισε το Netflix στην καραντίνα
Σκυλιά του πολέμου
Το παράπονο του Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός - Άρης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ