ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επίσημα "ερυθρόλευκος" ο Αποστολόπουλος

Ολυμπιακός: Επίσημα "ερυθρόλευκος" ο Αποστολόπουλος

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του 24ου Ευαγγελίου και του Ευάγγελου Μίχου.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 17χρονου αριστερού μπακ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του 24ου Ευαγγελίου και του Ευάγγελου Μίχου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή, με ποσό που θα κυμανθεί απο 70.000 μέχρι 100.000 ευρώ!

Ο Αποστολόπουλος αποτελεί τον νεαρότερο παίκτη στην ιστορία του Πανσεραϊκού που έχει αγωνιστεί σε ματς πρωταθλήματος, λίγο πριν κλείσει τα 17 του χρόνια. Ξεκίνησε κι αυτός από την Ακαδημία του Πανσερραϊκού, όπως ο Κώστας Τσιμίκας, συνεχίζοντας και την οικογενειακή παράδοση, αφού ο πατέρας του διετέλεσε παίκτης και μετά προπονητής στον Πανσερραϊκό.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

24ο Ευαγγέλιο: O Ολυμπιακός έκλεισε τον "νέο Τσιμίκα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ