ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιμένει για Εμβιλά κι ας "κλωτσάει" η Σεντ Ετιέν

France's Yann M'Vila meets journalists during a press conference at the Euro 2012 soccer championship in Donetsk, Ukraine, Saturday, June 16, 2012. (AP Photo/Laurent Cipriani)
France's Yann M'Vila meets journalists during a press conference at the Euro 2012 soccer championship in Donetsk, Ukraine, Saturday, June 16, 2012. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Σύμφωνα με την "Equipe", η Σεντ Ετιέν βάζει εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό, καθώς ζητάει 1.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Επιμένουν οι "ερυθρόλευκοι" με "σύμμαχο" τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γιαν Εμβιλά αποτελεί βασικό στόχο του Ολυμπιακού για να πλαισιώσει τον Πέπε (σ.σ. παραμένούν κάποια διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή) στη μεσαία γραμμή. Οι επαφές των διοικούντων την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ με την πλευρά του Γάλλου ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και πλέον απομένει ο 30χρονος χαφ να βρεί τρόπο να φύγει από τη Σεντ Ετιέν.

Η "Equipe" έδωσε νέα διάσταση στο θέμα, καθώς υποοστηρίζει πως η γαλλική ομάδα δεν είναι διατεθειμενη να τον αφήσει ελεύθερο και ζητάει 1.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Παρά το γεγονός πως ο διεθνής μέσος δεν είναι στα πλάνα του Κλοντ Πιέλ, οι "στεφανουά" δεν φαίνεται πως εχουν σκοπό να τον χάσουν δίχως κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, από τη στιγμή που τον δεσμεύουν με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Παρά τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας, πάντως, στον Ολυμπιακό δεν εγκαταλείπουν την προσπαθεια να αποκτήσουν τον διεθνή μέσο, με τον ίδιο να είναι σύμμαχος σε αυτή την προοπτική. Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα βρεθεί η άκρη του νήματος, είτε με τον Εμβιλά να μείνει ελεύθερος, είτε με την ομάδα του να εισπράττει τελικά ενα ποσό.

Να θυμίσουμε ότι στον Πειραιά εχουν "έτοιμη" για τη μεσαία γραμμή και τη λύση του Τιάγκο Σίλβα από τη Νότιγχαμ, αλλά σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Εμβιλα για το "6", μαζί με τον Πέπε που προορίζεται για το "8", δύσκολά θα φορέσει και ο Πορτογάλος μέσος της Φόρεστ.

Παράλληλα, τρέχει και το θεμα του Γκάρι Ροντρίγκες για τα φτερά της επίθεσης. Ο 30χρονος εξτρέμ διέκοψε το δανεισμό του από τη Φενέρ και πλέον το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίσει. Υπάρχει, ωστόσο, κι άλλος υποψήφιος για τα "φτερά", το όνομα του οποίου δεν εχει ακόμη διαρρεύσει, για ευνόητους λόγους...

Στο μεταξύ, από πλευράς Ολυμπιακού ξεκαθαρίστηκε ότι η υπόθεση Πέπε δεν έχει ουδεμία σχέση με την επιθυμία της Μπενφίκα να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμεδο και πως ο μέσος της Γκιμαράες θα ανακοινωθεί το συντομότερο, αφού αποσταλλούν κάποια έγγραφα που εκκρεμούν από την πορτογαλική Ομοσπονδία.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Διπλό χτύπημα με Εμβιλά και Ροντρίγκες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ