ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φουλάρει με βελτιωμένη πρόταση η Λίβερπουλ για Τσιμίκα

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Λίβερπουλ κατέθεσε νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τσιμίκα, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να έχουν προσεγγίσει τις απαιτήσεις των ερυθρόλευκων και την προσφορά τους να ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες ότι το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα είναι σοβαρό, όπως διαβάσατε και τις προηγούμενες ώρες σε νέο αναλυτικό ρεπορτάζ. Είναι δεδομένο πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει στις βασικές επιλογές του τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν καταθέσει, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες νέα πρόσφορα για την απόκτηση του 24χρονου μπακ.

Ήταν κατι που αναμενόταν όπως από τα ξημερώματα διαβάσατε στον Sport24.gr. Η αρχική πρόταση ήταν στα 12 εκατομμύρια ευρώ και απορρίφθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλα η ομάδα του Κλοπ που φαίνεται να προτιμά τον Έλληνα διεθνη από τον Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς που επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο.

Η νεα -βελτιωμένη- πρόταση των Reds προς τον Ολυμπιακό ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προσεγγίζει αρκετά τις απαιτήσεις της διοίκησης των "ερυθρολεύκων". Η μετακίνηση του Τσιμίκα στους πρωταθλητές Αγγλίας αποτελεί δέλεαρ και για τον ίδιο τον παίκτη, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αλλά και του brandname της πειραιώτικης ΠΑΕ, πέρα από το οικονομικό σκέλος.

Οι επαφές σε αυτό το στάδιο είναι πολύ προχωρημένες, ενώ η επιθυμία των Άγγλων για την απόκτηση του 24χρονου μπακ δείχνει πως η υπόθεση μπαίνει σε τελική ευθεία.

Μέσα στις επόμενες μέρες ή ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο ζήτημα του Τσιμίκα, με τις πιθανότητες να γέρνουν για τα καλά πλέον προς την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής.

Στο τελικό ποσό, αν κι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, θα προβλέπεται και μπόνους κατάκτησης στόχων, καθως οι αγγλικές ομάδες και δη οι κορυφαίες, δεν συνηθίζουν να αφήνουν ποσοστά μεταπώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ