ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επέκταση συμβολαίου σε Ποντένσε

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023, την ίδια ώρα που το όνομά του για ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων του εξωτερικού κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό. Το όνομά του άλλωστε κάνει παρέλαση σε ρεπορτάζ στην Αγγλία και την Ισπανία. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Την Πέμπτη (17/10) η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Πορτογάλος ανανέωσε το συμβόλαιό του!

Αυτό που είχε υπογράψει το 2018, όταν δηλαδή μετακόμισε στην Ελλάδα για τους "ερυθρόλευκους", έληγε το 2022. Μετά το νέο συμβόλαιο, στο οποίο σημειώθηκε αύξηση αποδοχών, θα λήγει το 2023. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 23χρονος εξτρέμ έκανε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε οκτώ γκολ. Φέτος έχει παίξει σε 14 ματς και έχει βρει δύο φορές δίχτυα. Πρόσφατα ο Ολυμπιακός έδωσε επτά εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για να ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη με την πορτογαλική ομάδα, από την οποία έφυγε για να παίξει στους Πειραιώτες ο Ποντένσε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Ο 23χρονος Πορτογάλος, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, έως και το καλοκαίρι του 2023.Ο Ντανιέλ Ποντένσε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2018 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα, μετρώντας μέχρι τώρα 55 συμμετοχές και 10 τέρματα".

"ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ"

Ο Ποντένσε δήλωσε μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου: "Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου γιατί μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, έναν τεράστιο σύλλογο με μεγάλη ιστορία που παλεύει για τρόπαια. Βρισκόμαστε στο UEFA Champions League και αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για μένα όσο και για τον Ολυμπιακό. Eίμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και για αυτό το λόγο ανανέωσα.

Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη του σε εμένα. Η ανανέωση είναι ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους της ομάδας για όσα κάνουν για μένα και θέλω να συνεισφέρω στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να κερδίζει τίτλους. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον σύλλογο".

Το Sport24.gr σας ανέλυσε το πρωί της Πέμπτης (17/10) τι ισχύει με την περίπτωση του Ποντένσε. Το γεγονός ότι επέκτεινε το συμβόλαιό του, πάντως, δεν σημαίνει κιόλας ότι αποκλείονται οι πιθανότητες να πουληθεί. Με αυτήν την κίνηση η πειραϊκή ΠΑΕ έδεσε άπλά ακόμη περισσότερο ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά της στοιχεία, του πρόσφερε μεγαλύτερο συμβόλαιο και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Είναι άλλο αν προσεχώς σκάσει μια... γενναία πρόταση για τον ακραίο επιθετικό που μέσω του Ολυμπιακού κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας αναμένοντας το ντεμπούτο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε δεν γίνεται να μην πωληθεί
Ουίλιαμ Αράο: Ο χαφ που ήθελε ο Ολυμπιακός και τώρα σαρώνει στη Βραζιλία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ