ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ένχελς, η τελευταία μεταγραφή"

Ολυμπιακός: "Ένχελς, η τελευταία μεταγραφή"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέρρευσε ότι αν ολοκληρωθεί το "deal" του Ρέτσου, ο Ένχελς θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών. Πολλά όμως μπορούν να συμβούν την τελευταία μέρα των μεταγραφών σε όλες τις ομάδες!

"Ένχελς και τέλος". Αυτή ήταν η ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε συνδυασμό βεβαίως με την πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου στην Λεβερκούζεν. Ο 23χρονος Βέλγος στόπερ της Μπριζ που βρίσκεται στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσε η ΠΑΕ, θα είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα.

Από την άλλη όμως την τελευταία μέρα της θερινήςμεταγραφικής περιόδου έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Τον Ντράγκοβιτς της Λεβερκούζεντον διατηρούν οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει στο τέλος και κάποια πρόταση για βασικό παίκτη που θα πρέπει αναπόφευκτα να αντικατασταθεί.

Οπότε, έως τις 20.00 την Πέμπτη (31/8) απαιτείται υπομονή, γιατί τα δεδομένα σε μεταγραφικές περιόδους και ειδικά στα τελειώματα, αλλάζουν από ώρα σε ώρα... Επαναλαμβάνουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι ο Ένγκελς θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή για τον σύλλογο.

photo: Club Brugge KV twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ένχελς
"Ο Ένχελς βλέπει τον Ολυμπιακό ως σκαλοπάτι για να πάει στην Άρσεναλ"
"Χρυσό" deal Ολυμπιακού - Λεβερκούζεν για Ρέτσο
Ετοιμάζεται κι ο Ένχελς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ