ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έντονα παράπονα Μαρινάκη σε Χούμπελ στα επίσημα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα επίσημα και εξέφρασε τα έντονα παράπονά του στον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, τόσο για τη διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, όσο και τις προηγούμενες σε ματς των ερυθρόλευκων. Οι αναφορές σε πέναλτι που δεν δίνονται παρά το VAR.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 με τους ερυθρόλευκους να έχουν έντονα παράπονα από τον Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Ο ιδιοκτήτης των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε μετά τη λήξη του ματς στα επίσημα κι εξέφρασε τα έντονα παράπονά του στον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA και UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Τα παράπονα δεν αφορούσαν μόνο τη διαιτησία του Ισπανού στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, αλλά και προηγούμενες διαιτησίες σε ματς των ερυθρόλευκων. Εκφράστηκαν στην αγγλική γλώσσα, όταν τελείωσε χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους που παρακολουθούσαν τη συνομιλία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για έλλειψη σεβασμού στην ομάδα του Πειραιά κάνοντας αναφορές στα πέναλτι δεν δίδονται πέναλτι υπέρ της παρά την παρουσία του VAR.

Μόλις αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παράπονα προς τον Χέρμπερτ Χούμπελ εξέφρασε και η γενική διευθύντρια των ερυθρόλευκων, Λίνα Σουλούκου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ